Přejít na obsah

Co mi v servisu dojebali na podvozku...?

Host aka

Doporučené příspěvky

Min. týden jsem byl na výměně řídících tyčí (tyče + klouby). Ne, že by to bylo potřeba, ale mám něco najeto, takže jsem to chtěl trochu vylepšit a mít pocit "novějšího podvozku". Abych měl záruku kvalitně odvedené práce, nechal jsem si toto udělat v autorizovaném servisu (materiál jsem měl ale svůj). Od té doby jsem jel s autem pouze párkrát, nedávno mě vylekla šílená rána někde od předních kol. Nenešel jsem co to bylo, tak jsem si myslel, že jsem na něco vjel. Ale dneska znova a poté jsem zjistil, že v krajní poloze rejdu, jde nejdříve od LP kola rána a poté v této poloze něco šíleně dře kov na kov (ať točím doleva nebo doprava)! V nejbližší době se to chystám reklamovat, ale docela by mě zajímalo, co je špatně?! díky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyměňoval jsem taky řídící tyče.po pár metrech taky nějaká rána,ale je klid od té doby a to jsem už absolvoval cestu do Chorvatska a zpět a denní dojíždění do práce. Asi si to potřebovalo sednout.Těžko říci. A to jsem jel do servisu s tím,že mi při prohoupnutí bouchá výfuk.Na výfuku nezjistili nic,ale zjistili při pomrkávání jeden na druhého,že mám špatné kulové čepy,zadní tlumiče,řídící tyče. Tak jsem to dal druhý den do jiného servisu.Zjištění kulové čepy v pořádku,výfuk v pořádku,zadní tlumič tekl, výměna,ale bouchají řídící tyče.Vyměnili. Ale ,že mi výfuk bouchá dál,nikoho nezajímá.Hlavně,že vydělali. Podle mě si myslím,že mám vymlácené silentbloky na výfuku. To jen na okraj. Ty to běž reklamovat. :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Takže jsem byl v servisu. Dali tam opačně ty čepy řízení, takže je prohodili a ty pak dřely o vnitřní hranu elektronu! Zítra jdu na opravu.

Chci se zeptat...mohlo se, po ujetí cca. 500-600km na těch čepech, event. na tyčkách, na které jsou našroubované, něco zkurvit? mohli se vytahat, prohnout nebo tak něco?

Jo a mám zevnitř poškrábané nové Spidery....

Chtěl bych náhradu za odřené disky a ev. po nich budu požadovat nové čepy řízení vč. tyček.....jakou mám šanci na úspěch?!

Odkaz ke komentáři

To je sila. Proto uz do autorizaku nejezdim. Byl jsem tam jen 2x a jednou kdyz sem chtel byt u vymeny vahy vzduchu, tak mi rekli, ze k autu nemuzu. Proto radsi jezdim ke znamemu na vymeny oleju a opravy. Naposled jsem menil spojku a setrvak a je parada, kdyz muzete byt u toho. Aspon se taky neco dozvim a priucim. Navic cena za praci je nekde jinde. Chapu ze kazdy nema znameho automechanika, ale kdyz se neco takoveho stane v autorizovanem servisu, tak bych i po sebemencim skrabanecku sel dost tvrde a dozadoval bych se nahrady. To se proste v dnesni dobe nesmi stavat.

Odkaz ke komentáři

Takže jsem byl v servisu. Ty kreténi tam dali opačně ty čepy řízení, takže je prohodili a ty pak dřely o vnitřní hranu elektronu! Zítra jdu na opravu.

Chci se zeptat...mohlo se, po ujetí cca. 500-600km na těch čepech, event. na tyčkách, na které jsou našroubované, něco zkurvit? mohli se vytahat, prohnout nebo tak něco?

Jo a mám zevnitř poškrábané nové Spidery, takže zítra budu mluvit přímo s vedoucím....buzeranti...!

Chtěl bych náhradu za odřené disky a ev. po nich budu požadovat nové čepy řízení vč. tyček.....jakou mám šanci na úspěch?!

Pozadoval bych nova kola, stara az si nechaji... Souhlas, ze tohle se absolutne nemuze stat...

Odkaz ke komentáři

spousta lidi ma problemy s pravou a levou rukou...... :p

je preci jasne, ze prava ruka ma na leve strane palec ;)

Já mám na pravé ruce palec podle potřeby buď nalevo nebo napravo a to samé na druhé ruce.. :p

Odkaz ke komentáři

Chci se jen trochu zastat toho mechanika, každej přece udelá někdy chybu, představte si, jak byl večer předtim chlastat a v den opravy měl hroznou kocovinu, zápasil s kobrou a prostě ty čepy prohodil...se stane,,měli by zaplatit celou škodu (výměna všech poškozenejch věcí), omluvit se, eventuelně slíbit nějakou slevu na příští servis, aby zákazník byl happy a zase přijel... :D u nás se taky někdy stane "chybička" a musíme to řešit.. -_-

Odkaz ke komentáři

Chci se jen trochu zastat toho mechanika, každej přece udelá někdy chybu, představte si, jak byl večer předtim chlastat a v den opravy měl hroznou kocovinu, zápasil s kobrou a prostě ty čepy prohodil...se stane,,měli by zaplatit celou škodu (výměna všech poškozenejch věcí), omluvit se, eventuelně slíbit nějakou slevu na příští servis, aby zákazník byl happy a zase přijel... :D u nás se taky někdy stane "chybička" a musíme to řešit.. -_-

Tak tenhle příspěvek ukazuje úroveň servisů sám... :076

Šéf dílny, kterej pustí člověka do práce v takovým stavu (dle tvýho příkladu) by měl jít na hodinu a s ním i ten idiot, kterej nezná svojí míru a hrabe na cizí majetek v takhle indisponovaný kondici... Pak se divíme, že se děje co se děje...

Odkaz ke komentáři

Takže reklamace vyřízená k mé spokojenosti, dostanu nové čepy i disky...

By ti mohli necha i ty starý disky co? -_-

Hm, to by mohli, ale dost pochybuju.... ;)

P.S.: A starý nejsou, je na nich nějakých 2000km... :(

Odkaz ke komentáři

To jsem fakt zvědav, jestli ti opravdu dají nový disky! Protože servisáci jsou móóc opatrní pánové... Teď si představ, že by jsi měl na autě obutý nějaký drahý chromáče asi tak za 40 litrů??

...a proto si raději dělám všecko sám, abych nepotkal takovýho amatéra. Pokud už není jiné východisko, dávám auto jen prověřeným lidem! Někteří lidi se totiž k autům chovají jako ke spotřebce. No a to je výsledek.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...