Fido Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Poradí někdo, jak vymontovat (vyvrtat) bezpečnostní šroub (s květinkou) na kole? V pneuservisu to tak zarvali, že když jsem to dneska povoloval, tak se ta květinka zkroutila (na šroubu).....Nedělali jste to už někdo - nebo nějaké zkušenosti?...Děsím se totiž defektu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Než jsi to rval tak jsi měl na ten šroub udeřit přes bezpečnostní ořech aby se to uvolnilo. Teď jedině odvrtat ale to bude dr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 nejdriv do nej udelej malou dirku vrtakem, pak vem velkej vrtak a odvrtej ho, co jinyho stim delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Zkus do toho párkrát pořádně přes něco praštit a bouchni i na gumu z boku. Mě to takhle povolilo....! Kámoš na ten bezpečák navařoval matici-taky varianta... Ale dělal mu to borec co je na vaření fakt machr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 mě se to stalo loni v létě zavolal jsem Garnymu a ten šikula ho povolil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 něco málo je tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9623&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Já to vyřešil takhle: ostatní šrouby jsem dotáhl na krev. Obouchal bezpečák. Naklepal ořech Torx až k osazení šroubu a potom to šlo povolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 (editace) Dneska jsem vyařoval ty McGardy, protože se mi podařilo strhnout tu "květinku" na nástrčné matici a kód samozřejmě nemám. Nejdřív jsem s tím byl ve Škodovce - řekli si 1500,- Kč a za čtvrt hodiny mi volali, že neví co s tím a že si to auto mám odvézt. Tak jsem se na to doma kouknul a přišel na jednoduchou a zaručenou věc. Vzal jsem obyčejnou trubku s vnitřním průměrem 2 cm, uřezal z ní tak 8 cm a ten kousek trubky jsem nasunul na bezpečnostní šroub (v hliníkáčích) potom jsem klasickou elektrickou svářečkou vyvařil vnitřní prostor trubky se šroubem a pak už jsem jenom na konec té trubky přivařil dostatečně dlouhý plocháč, který slouží jako páka na odšroubování. Takhle jsem to udělal na všech čtyřech kolech a za půl hodiny jsem neměl co dělat - šlo to fakt dobře. Teď mě hřeje pocit z ušetřených 1500,- kč....... p.s. nezapomeňte odpojit baterku, než začnete svařovat!!!!! Editováno: 3. Listopad 2006, autor: Fido Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 mozno trosku OT... co by sa stalo keby si baterku odpojit zabudol? po*s*rala by sa secka elektronika v afte? cisto teoreticky... alebo rovno priklad z praxe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 9. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 No poslal bys do odběhu trochu víc proudu, než by to tvoje auto zvládlo a jistě by něco odešlo, ale příklad z praxe naštěstí nemám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Hlavně je potřeba druhý pól svářečky (kabel) připojovat blízko svářeného místa, aby ten svářecí proud netekl bůh ví kudy a taky přes ložiska při sváření na šroubech kola. Při těchto správných podmínkách by snad neodpojená baterie neměla způsobit nějakou havarii, ale kdo ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.