Ika Brno Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Ahoj všem, před nedávnem jsem koupil předváděčku Yeti, taže skoro nové auto. Při přezouvání PNEU jsem si všilm že mi na pravé straně vzadu chybí jeden krycí plech, u levého zadního kola je, tak předpokládám že by měl být i v pravo. Mám nějaké foto, ale je to foceno jen na heveru tak tam není moc vidět. Levá ukazuje pohled od levé kola kde plech je, pravá je pohled z pravé strany na stejné místo kde onen plech chybí. Máte někdo lepší fotku podvozku 4x2 (na jámě) a nebo netušíte má li tam te plech být? Díky Díky, Jiří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Ahoj Jirko máš to OK, taky jsem nepochopil proč v levo je a tam kde je benzínové čerpadlo kryt není, měl jsem nové auto z výroby... a není to plech je to jenom plast. L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ika Brno Vloženo 24. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Ahoj hadaku, díky za odpověď. Nevím jestli je to závislé na motorizaci nebo náhonu já mám diesel 4x2 Náhodou jsem si všim tohoto příspěvku od kolegy co má YETI 2.0 TDI CR 103kW 4x4 .. a ten ten plastová kryt nemá ani na jedné straně. Ale uklidnil jsi mě ... a pouštím to z hlavy. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 Kryty nekryty, co mě teda dost vytočilo u auta za 700t je to, že zadní podběhy jsou potažené kobercem či co to je. Když jsem s ním na jaře zapadnul při otáčení na poli, tak se Yeti zahrabal i když i vyhrabal, ale ty podběhy jsem čistil ještě měsíc potom. Vůbec to z nich nešlo dostat ani wapkou.... Pokud to chtěli vytlumit, měli tam dát nějakou silikonovu gumu, která by vytlumila rány kamínků a zároveň se dobře očistila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roadlover Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 Pri otázke na zmysel náhrady "klasického" plastového podbehu tvarovanou textíliou sa mi dostalo viacero zdôvodnení - tlmenie pazvukov pri pohybe voči karosérii (vŕzganie), tlmenie úderov odlietavajúcich kamienkov, zmenšenie hluku obtekajúceho vzduchu pri vyšších rýchlostiach....na údržbu zablateného podbehu už v návrhu bohužiaľ nezostalo miesto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 to asi ne, dneska jsem chtěl jet do myčky, tak jsem auto prohnal vlhčí polňačkou a opět, podběhy vzadu neskutečně obaleny blátem. Ještě že hned byla po ruce hadice s vodou, jinak by se situace opakovala. Prostě tady je vidět, že tohle auto je pouze na asfalt, žádné polňačky a terén už vůbec ne, bohužel:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.