Antonín Voříšek Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Ahoj vsem, predem rikam ze nemam tuseni jak se takova vec dela, a proto jsem vas chtel poprosit o radu. Nepsal bych sem, kdyby ve skodovce byli schopny mi s tim poradit. Ovsem tam si drbou sisku stejne jako ja. Jedna se mi o to : Mam FL O2 (1/2012) Mam BT jednotku 5K0 035 730 E Poridil jsem si Bolero z pred-FL O2 Telefonovani ok, radio/mp3 z SD karty zvuk super, ale : Nejde proste rozjet audiostreaming z telefonu, a na mem Samsung Galaxy S2 po pripojeni zacalo BT psat ze stazeny telefonni seznam je nekompletni... Dalsi zahada je, ze na Boleru po Otevreni medii, mi nahore v tom menu sviti jen CD a SD Card, (aux mam v nastaveni Bolera vypnuty, nemam ho pripojeny) ale polozka BT-Audio je zasedla at delam co delam. V nastaveni Bolera jsem povolil zvuk aby hral i z BT, ale proste audiostreaming nefunguje. Telefon sice po pripojeni a spusteni prehravace nehraje z interniho repra, nehraje tedy vubec, ale v aute to nehraje take.... Nekde jsem videl, ze na maxidotu by pod polozkou telefonu melo byt nastaveni BT->Audio prehravac (nebo nejak velice podobne) ale ja tam takovou volbu vubec nemam. BT jednotka je konfigurovana z vyroby pro radio Stream (to jsem vymenil za Bolero) Koupene Bolero jsem nijak nenastavoval/nekodoval (netusim jak...) Mate nejake napady, popr. umite nekdo kodovat ty zarizeni? Priznam se v tehle vecech nemam paru o co jde.... Diky za pripadne rady. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Bolero v predFL vůbec nebylo! jak to můžeš mít nakodované pro Stream když Stream skončil v roce 2008 pokud se nemýlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antonín Voříšek Vloženo 28. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 (editace) Pokud se nepletu tak predFL Bolero by melo by tohle : Kdezto poFL Bolero (aspon podle vizaze interieru moji FLO by tam padlo lip) je tohle : A asi muj omyl opravdu tam nebyl Stream ale Swing. Kazdopadne muj dotaz trva, diky za pripadny rady. Editováno: 28. Říjen 2012, autor: Antonín Voříšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 (editace) Pletes se, je to Bolero ze Supa! Ale do pred fl je to lepsi volba. Editováno: 29. Říjen 2012, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.