Přejít na obsah

Kodovani BT jednotky vs. Bolero - nejde audostreaming

Antonín Voříšek

Doporučené příspěvky

Ahoj vsem,

predem rikam ze nemam tuseni jak se takova vec dela, a proto jsem vas chtel poprosit o radu. Nepsal bych sem, kdyby ve skodovce byli schopny mi s tim poradit. Ovsem tam si drbou sisku stejne jako ja.

Jedna se mi o to :

Mam FL O2 (1/2012)

Mam BT jednotku 5K0 035 730 E

Poridil jsem si Bolero z pred-FL O2

Telefonovani ok, radio/mp3 z SD karty zvuk super, ale :

Nejde proste rozjet audiostreaming z telefonu, a na mem Samsung Galaxy S2 po pripojeni zacalo BT psat ze stazeny telefonni seznam je nekompletni... Dalsi zahada je, ze na Boleru po Otevreni medii, mi nahore v tom menu sviti jen CD a SD Card, (aux mam v nastaveni Bolera vypnuty, nemam ho pripojeny) ale polozka BT-Audio je zasedla at delam co delam. V nastaveni Bolera jsem povolil zvuk aby hral i z BT, ale proste audiostreaming nefunguje. Telefon sice po pripojeni a spusteni prehravace nehraje z interniho repra, nehraje tedy vubec, ale v aute to nehraje take....

Nekde jsem videl, ze na maxidotu by pod polozkou telefonu melo byt nastaveni BT->Audio prehravac (nebo nejak velice podobne) ale ja tam takovou volbu vubec nemam.

BT jednotka je konfigurovana z vyroby pro radio Stream (to jsem vymenil za Bolero)

Koupene Bolero jsem nijak nenastavoval/nekodoval (netusim jak...)

Mate nejake napady, popr. umite nekdo kodovat ty zarizeni? Priznam se v tehle vecech nemam paru o co jde....

Diky za pripadne rady.

T.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se nepletu tak predFL Bolero by melo by tohle :

img000090.JPG

Kdezto poFL Bolero (aspon podle vizaze interieru moji FLO by tam padlo lip) je tohle :

1_3_radio_bolero_904x460.jpg

A asi muj omyl opravdu tam nebyl Stream ale Swing.

Kazdopadne muj dotaz trva, diky za pripadny rady.

Editováno: , autor: Antonín Voříšek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...