Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau, včera jsem byl v servisu na bežné prohlídce... Vyměnili filtry a když jsem jel domu, tak auto na 2000 otáček vůbec netáhne, turbo sepne, otacky vyletí a jinak nic. Spotreba je cca stejna. Zrychlení je tak z nuly na 100 za 100 s.... Jinak mi k tomu začala svítit kontrola emise do dílny. Mám přijet v pondělí. Netušíte, co mi tam pos...i? At vím, co a jak... Autům moc nerozumím :-) díky....

No to je ono. Ty se tady objevíš, jen když potřebuješ poradit, když se ti něco posere. Tvůj poslední příspěvek je ohledně cvakání blinkrů a to bylo 8.června 2011 v 06:34. Nikomu neporadíš a jen sháníš rady. Myslíš, že je to vůči ostatním fér?

Jinak bych to napíchl na diag a podíval se na váhu vzduchu. Ale nejraději bych ti řekl, že kde ti to posrali tak ať ti to tam opraví.

• Autor

Vždyť to pisu, ze autům nerozumím, proto chodím k odborníkům ....

tak potom ti fakt ostáva jediná možnosť,zaviesť to tam kde ti to robili..jednoducho niečo pos*ali (zabudli niečo zapojiť)..skús pozrieť či ti netečie trebárs niekde nafta,alebo neuvidíš odpojený konektor...ale nakoľko píšeš,že tomu nerozumieš,tak veľa nezistíš :(

těžko říct.pokud měnili i palivový filtr tak se doporučuje ten nový namočit do nafty.Nebo to je někde zavzdušněné,nebo máš někde prasklou hadici od turba a přisává to falešný vzduch.Určitě to jdi urgovat tam kdes to nechal dělat a nenech se odbýt.

Jak říká vick.Dost pravděpodobný je ten palivák jestli ho měnili.Kolegovi ho měnili na octávě a nový nezalili naftou jak je i v popisu a měl stejný problémy.

• Autor

Super, díky moc. V pondělí dam vědet, jak jsem pochodil...

včera při výměně výdojek ve světlech jsem odstrojoval vše co překáží pak zpětná montáž.zkušební jízda jak to svítí a ejhle auto nejede turbo maká spotřeba stejná jen to bylo líný jako poslanec čr.Orosení čela,že je turbo v hájí.VAG nic tak rozborka podruhé a našel jsem dvě vypadlé hadičky asi podtak na pravé straně motoru v úrovní výfuku vpředu směrem k chladiči.Vypadly když jsem tahal spodek vzduchového filtru ven.po nasazení auto maká opět jak má.Koukni na to .P.S jsou to dvě hadičky jedna tvrdá průměr cca 4mm druhá opletená cca 8mm

• Autor

Ahoj, tak už vyřešeno... Byla vypadlá podtlaková hadička, opraveno za 10 min. a auto jede konečně jak má. Příště asi do Škoda servisu.... Díky moc za rady a pomoc.

• Autor

A ještě mi zjistili, ze mi v kastliku u spolujezdce stále sviti svetylko a vybiji mi baterku :-) a já, ze proč jsem občas nenastartoval...

• 1 rok později...

před pár lety cca 6. jsem měl ten samej problém u octávky 1.9tdi a prohodili hadičky u toho filtru.. než se na to přišlo čím to je tak se prohodilo turbo,hlava,eletrika a nevím co ještě.. trvalo to kolem roku....

snad pomůže... jen vzkušenost...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.