VAG BoBo Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Zdravím mám problém, někdy mi nesepne vyhřívaní sedačky řidiče. Proměřil jsem to podle dílenské příručky a zdá se že to bylo OK, jen na potenciometrech to bylo nějaké divné, ale bylo to u obou stejne, přitom pravá je stále OK. Co odchází častěji, potenciometr nebo jednotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoot Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 (editace) Tiež mi nehriala sedačka a tiež keď som to premeriaval avometom a zdalo sa to všetko OK. Problém bol v studenom spoji termistora, ktorý je bezvývodový. Ten sa nachádza v strede sedáka, cca 4cm od operadla. Takže to treba odčalúniť a dostať sa k tomu termistoru. Stačí ho len preletovať, ale už keď som to mal rozobraté ja som dal nový. Ak si dobre pamätám bol to 4k7 negatív. Editováno: 5. Listopad 2012, autor: scoot 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 Děkují za dobrou radu, v neděli ho rozeberu a mrknu, sem tam to hřeje sem tam ne, podle popisu by to mohlo být ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoot Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Tak moc děkuji, měl si pravdu, byl tam studený spoj, už to je ok. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.