dick Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 No a já mám na F1 50kw najetých téměř 250000 a leju tam vše co přijde pod ruku Shell a Castrol 5w40, 10w40, taky jednou Sunoco15w40 a občas tam sleju všechny zbytky v kanystrech a není probléma. A to mi tam občas mechanik, když na něj vyjde výměna naleje ani nevím jaké Texaco. No a co, děje se něco, neděje, jezím-no jezdím. Hlavně klid, nohy v teple a nepřeceňovat alchymii s olejema. I když tohle je extrém a motor, kterému je to jedno el.> prosím aby tě neranila mrtvice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Honza. Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 15W40 Mezní čerpatelnost je -25°C a to v našich podmínkách byly už i nižší teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 A což takhle olej od výrobce MOL s názvem na obalu Dynamic. Prej to dělaj madaři. Není to přímo z netu. Ale v jednej olejárně ho maj točenej litr za 195 korun. Samo, že splnuje (teda aspoň papírově) normu VW 50400 50700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.