giorgio.v75 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Zdar, máte někdo páru kde je sehnat? Tohle je ne o 1, ale o 2 třídy lepší než co dávají do těch u nás. Limity z www.skodaparts.cz znám o ty nejde. Tohle je prostě pecka, zatím nikdo nemá info jak se k tomu dostat. http://www.autoforum...-sedi/obrazek/1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 S tim bude problem. Jedna se o limitovanou edici jen pro Anglii. Zkus prochazet britskoda.net sekci http://www.briskoda.net/forums/forum/165-car-parts-for-sale/, ale tehle sedacek se nebude chtit jen tak zbavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 (editace) s vyhrevom http://www.autobazar...-id3849311.html bez vyhrevu http://www.autobazar...-id3849314.html Predne su myslim obe prave vodicove z UK verzie Editováno: 28. Listopad 2012, autor: ivanrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 28. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 (editace) Docela jsem je prostudoval, mají trochu jiný ty štítky u bagu a chybí ta bílá linka na bocích oproti originálům. Mám dost detailů z webu co jsem si postahoval. Zatím to vypadá spíš na šikulu čalouníka, uvidím jestli mi pošle detail fotku. Každopádně moc díky za tip. Editováno: 28. Listopad 2012, autor: giorgio.v75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Piše že vykupuje stare sedačky tak možna opravdu čalounik ale i kdyby tak super prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 (editace) Taky jsem si všiml, že asi nepůjde o originál, neboť prošití není 100% rovné.. Navíc nevím, ale mi tato sedadla přijdou docela hrozná - jako z Legolandu Editováno: 29. Listopad 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 29. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Je to otázka vkusu no. Já jsem z nich hotovej už rok co jsem na ně narazil náhodou na webu. Jsou tam nafocený přední, zadní, boky, detaily a v tý šedo-černý kůži s bílým prošitím mi přijdou dokonalý. Mám komplet dekor, ofuky, lišty, madla v kartáčovaným titanu který je dost do šeda a ladilo by to dokonale. Alternativa jsou ty na škoda-parts, ale to už je celkem dost kaček, nebo BT design dělají pěkný kombinace. Tam jsou ceny ještě o randál výš. Říkal jsem si že po 3 letech už možná někdo mohl přitáhnout nějakýho blbě trefenýho RS anglána na díly:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby77 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Dam ti odkaz kde je dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Klidne ho vloz sem, taky bych mel zajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 www.autointerier.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby77 Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 (editace) A Editováno: 17. leden 2014, autor: Boby77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Ale tohle není originál co dělala škodovka pro anglicky trh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Pokud vim tak originál jen v Anglii. Anglická pobočka škody si to tam nechala dělat jako paket k eresu. Leda kouknout někde na anglických škoda fórech jestli někdo neprodává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 a proč potřebuješ original? čalouníci to udělají lépe, jinak tyhle sedačky se mě moc nelíbí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 (editace) ja jsem jedny nasel, kdyz jsem to hledal, anglicke, auto po nehode, ale sedacky neposkozene a nevystrelene, jenze cenovka cca 60 tacu edit: a inzerat uz neni platny, jsou prodane Editováno: 29. Srpen 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Cenovka moc pekna! ;-) Za 60k mas precalouneny cely interier presne podle predstav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 jn,. i s palubovkou tapeci atd a ještě ti dají sud piva a 100 litru nafty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby77 Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 (editace) A Editováno: 17. leden 2014, autor: Boby77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 to je mi jasne, ze precalounene bych to mel komplet, ta cena byla nesmysl, ale tak trochu udela kurz a hodne to ze to je fakt totalni limitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 31. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 60 teda neni malo, ale mas neco co jen tak nikdo. U BT stoji cely interier 79.000,- a pochybuju ze to nekdo zvladne ve stejny kvalite za sedesat. Kazdopadne me zajima jak predela obyc sedaky na RS za priplatek. Uvazuju ze necham dodelat perforovany dosedy. Tak ze by tam daval bederky vycpavky?, nebo jsem to nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Zvladne. BT si to jen necha zaplatit. Ale patri ke spicce, bez debat. Vim o par lidech, co umi stejnou kvalitu za uplne jiny penize. Hodne zalezi na kvalite materialu a samotne zrucnosti calounika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 např moje z autointerier.cz , vedle sem měl benzínovy rs se stejnými, kromě loga to prostě nebylo rozeznat(logo jsem nechtěl a stálo by to 1k navíc). malinko jiná kuže, ale fakt to nepoznáš, pokud to nemáš vedle sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 A na kolik Te to vyslo? Delal jsi jen predni nebo komplet (zadni sedadla a vyplne dveri)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Neber si to spatne, ale i z te fotky je poznat, ze toto neni original. Ty svy jsou krive a nerovnomerne az beda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 a podle fotky hodnotím vysledek, přijed se podívat a uvidíš že nejsou. měl sem vedle auta RS 2.0 TSI, fakt to je uplně stejny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.