Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

cavte mam taky to problem ked je auto studene a nastartujem cosi hrosnne drnci 10 as 30 skekund, mal som podozrenie na hydrosteli , ale ak sa zacnem s autom hybat zas drnci , ale pri otackach to nerobi a ak sa zohrieva menej a menej, a vzdy to potom zadrnci len pri zoslapnutej spojke us som zufali , moze to aj spojka jeden mechanik ze nie , poradte dakujem

• Autor

zabudol som je to SDI

to je jak kdyby jsi na lékařském fóru napsal, že ti bolí něco v břichu jakmile se probudíš, ale čím víš se hýbeš, tím víc bolest ustupuje. může to být buď hovno naštorc a nebo taky díra v žaludku. pak chtěj radu.

zkus upřesnit zvuk (nejlepší nahrát na dobrém přístroji a hodit na youtube nebo podobně) - píšeš drčení ... plechové drčení, plastové, silné, slabé.

omletá vačka, čepy, zdvihátka apod.klepou, to nejde přeslechnout, navíc zvuk narůstá s otáčkama.

když ti to bude drnčet, zkus kouknout na řemenice a napínací kladku drážkového řemene (pro altík, klimu apod.), jestli nelítají. taky může řemen zkusit na zkoušku sundat a nechat běžet bez.

taky se ti může ozývat převodovka, když postavím auto do určité polohy a pustím spojku, taky mi to trochu "hučí". ovšem převodovka a spojka je ok.

zkus při tom zvuku zařadit jedničku, zatáhnout ručku a spojku pustit lehce do záběru, jestli ten zvuk přestane.

jinak kolik máš na tom najeto?

Upraveno od boobika

• Autor

najazdene niakych 300 000km alemneto pride taky plechovy zvuk a praveze ked pridam to prestane a este jedna dvolezita vec ked je teplo ces leto tak nerobi ale ak padne teplotavonku pod 20 stupnov zacne to

• Autor

jak sa pohnem prestane a ked zmacknem spojku otacky padnu a zas zadrnci ked sa zohreje je to ok

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.