Listopad 18, 201212 r Moc jsem se těšil, že se za vámi všemi konečně vyrazím podívat a poznat vás,ale práce mě zasekla v Praze :-( těším se aspoň na fotky a budu doufat, že už na další sraz mi to vyjde. Rád bych prozkoumal ty vaše krasavce a případně nabral inspiraci co ještě doladit. Hezky si to užijte-moc závidím.Tak snad příště konečně na viděnou.
Listopad 18, 201212 r S manželkou jsme cestou domů konstatovali, že ti Tygříku organizace srazů jde, tak ti i do budoucna do toho nebudeme strkat nos a necháme to na tobě. Já si nyní dám kafíčko, pak půjdu s Robinem na procházku a pak se pustím do fotek.
Listopad 18, 201212 r Dnes není čas na vybírání fotek a tak vše v rychlosti uloženo na : http://www.ulozto.cz pod názvem: PV 18.11.2012.zip Heslo jsou poslední čtyři čísla mé SPZ, kdo neví, pošlu v SZ. Upraveno Listopad 18, 201212 r od Artigas
Listopad 18, 201212 r Pochvala tygrovi za organizaci!!!! P.S Artig fotky mám doma, heslo jsem vyčmuchal na svých fotech
Listopad 18, 201212 r Tímto děkuji Prostějovské partě za příjemně strávené nedělní odpoledne ve společnosti Yetíků, Roomsterů a jejich sympatických majitelů. Právě se vnitřně vyhřívám Tygříkovým tekutým dárkem, za což mu ještě jednou děkuji. Mých pár fotek je zde: http://www.ulozto.cz/xLN1Rgh/prv-rar
Listopad 18, 201212 r Autor Děkuji všem, kteří do Prostějova přijeli a doufám, že se vám miniakce aspoň trošku líbila. Poděkování také patří Kubovi a jeho drahé polovičce. Musím uznat, že Plumlovák byl moooc dobrý. Fotky dodám v týdnu. Artigasovi se omlouvám za pomalou jízdu do Drahaňáku, zvolil jsem kompromis mezi užitím si rychlosti a tím, aby se kolona neroztrhala. A této osobě děkuji za tekuté vitamíny. Poděkování patří i Kongovi a Goginovi. Vědí za co.
Listopad 18, 201212 r Málem bych zapomněl na Konga, taky ještě jednou dík. Plumlovák byl dobrý, ale na mě poněkud moc velký.
Listopad 18, 201212 r Takže ako vidím z fotiek Pawouka (ktorý mi pomohol dekódovať Artigasov tajný kód k jeho albumu) a Artigasa trochu ste si užili. A keďže už Tygrík absolvoval pomalou jízdu do Drahaňáku, tak vietor do vlasov vám pomohla nahnať aspoň tá turbína Iba snáď to počasie nebolo najideálnejšie. Teší ma, že hnedáci boli v prevahe
Listopad 18, 201212 r Také se mažu nebo smažu dárkem od Tygrika a Plumlovák byl dobrej ještě teď se nemůžu hejbat
Listopad 18, 201212 r Smazat se nemůžu, ráno musím valit do hokny. Jak jsi projel to zúžení na D1 na 214 km? Já tam chytil frontu asi na 4 km.
Listopad 18, 201212 r Pár fotek. Edit: mažu hned první fotku, na které jsem jen já, a která nikoho moc, podle počtu zhlédnutí, nezajímá. Upraveno Listopad 19, 201212 r od Artigas
Listopad 19, 201212 r Den po té. Tulák je umytý, ale nebylo skoro co čistit. Myslel jsem, že Tygřík nás prožene horším terénem, ale možná to bylo myšleno tak schválně, s ohledem na hosty a jejich terénu nepřizpůsobivými auty. Tygříku, už se opakuji, ale ještě jednou pochvala, ale příště, žádné ohledy a ať vidím někoho bezmocně na kolenou prosit o vytažení jeho po kliky dveří zahrabaného auta. ( doufám, že to nebudu já! ) Takže ode mě 1- a ti, kdo nepřijely mohou jen litovat.
Listopad 19, 201212 r Zdravím všechny, bylo to příjemné odpoledne. Musím se omluvit za brždění kolony, ja blb si dal pivo, že bude řídit syn. Musel jsem ho krotit, protože má papíry od září a auto potřebuji. No co už. Tigříkovi dávám 1. A příště,když to pujde,dojedeme zas.
Listopad 19, 201212 r Artgas nakonec jsem měl zasr.né auto jen já ))))) teď za světla (kupodivu u nás svítí slunce) je znát že jsem se někde plazil budu to muset umejt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.