KubinoPv Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 O panu Vedoucím nepochybuj, jinak sekne drápkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Tulák naleštěný, poznávací znaky nalepeny, vlajka upevněna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 (editace) Uš jsme tu dva Editováno: 18. Listopad 2012, autor: žralok Otočení fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Otočte monitor ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Jsme v restauraci Koliba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Uš na něj koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swist Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Moc jsem se těšil, že se za vámi všemi konečně vyrazím podívat a poznat vás,ale práce mě zasekla v Praze :-( těším se aspoň na fotky a budu doufat, že už na další sraz mi to vyjde. Rád bych prozkoumal ty vaše krasavce a případně nabral inspiraci co ještě doladit. Hezky si to užijte-moc závidím.Tak snad příště konečně na viděnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 S manželkou jsme cestou domů konstatovali, že ti Tygříku organizace srazů jde, tak ti i do budoucna do toho nebudeme strkat nos a necháme to na tobě. Já si nyní dám kafíčko, pak půjdu s Robinem na procházku a pak se pustím do fotek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 (editace) Dnes není čas na vybírání fotek a tak vše v rychlosti uloženo na : http://www.ulozto.cz pod názvem: PV 18.11.2012.zip Heslo jsou poslední čtyři čísla mé SPZ, kdo neví, pošlu v SZ. Editováno: 18. Listopad 2012, autor: Artigas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Pochvala tygrovi za organizaci!!!! P.S Artig fotky mám doma, heslo jsem vyčmuchal na svých fotech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Tímto děkuji Prostějovské partě za příjemně strávené nedělní odpoledne ve společnosti Yetíků, Roomsterů a jejich sympatických majitelů. Právě se vnitřně vyhřívám Tygříkovým tekutým dárkem, za což mu ještě jednou děkuji. Mých pár fotek je zde: http://www.ulozto.cz/xLN1Rgh/prv-rar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 18. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Děkuji všem, kteří do Prostějova přijeli a doufám, že se vám miniakce aspoň trošku líbila. Poděkování také patří Kubovi a jeho drahé polovičce. Musím uznat, že Plumlovák byl moooc dobrý. Fotky dodám v týdnu. Artigasovi se omlouvám za pomalou jízdu do Drahaňáku, zvolil jsem kompromis mezi užitím si rychlosti a tím, aby se kolona neroztrhala. A této osobě děkuji za tekuté vitamíny. Poděkování patří i Kongovi a Goginovi. Vědí za co. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Málem bych zapomněl na Konga, taky ještě jednou dík. Plumlovák byl dobrý, ale na mě poněkud moc velký. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Také děkuji všem jsem doma 1017km a koupil jsem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Takže ako vidím z fotiek Pawouka (ktorý mi pomohol dekódovať Artigasov tajný kód k jeho albumu) a Artigasa trochu ste si užili. A keďže už Tygrík absolvoval pomalou jízdu do Drahaňáku, tak vietor do vlasov vám pomohla nahnať aspoň tá turbína Iba snáď to počasie nebolo najideálnejšie. Teší ma, že hnedáci boli v prevahe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Také se mažu nebo smažu dárkem od Tygrika a Plumlovák byl dobrej ještě teď se nemůžu hejbat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Smazat se nemůžu, ráno musím valit do hokny. Jak jsi projel to zúžení na D1 na 214 km? Já tam chytil frontu asi na 4 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Jo trochu se to tam zašprclo tak 15 min a zase jsem letěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 (editace) Pár fotek. Edit: mažu hned první fotku, na které jsem jen já, a která nikoho moc, podle počtu zhlédnutí, nezajímá. Editováno: 19. Listopad 2012, autor: Artigas 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Jsi rychlí jak ten vítr co tam foukal ještě teď yeti zima )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Yety p..o! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Den po té. Tulák je umytý, ale nebylo skoro co čistit. Myslel jsem, že Tygřík nás prožene horším terénem, ale možná to bylo myšleno tak schválně, s ohledem na hosty a jejich terénu nepřizpůsobivými auty. Tygříku, už se opakuji, ale ještě jednou pochvala, ale příště, žádné ohledy a ať vidím někoho bezmocně na kolenou prosit o vytažení jeho po kliky dveří zahrabaného auta. ( doufám, že to nebudu já! ) Takže ode mě 1- a ti, kdo nepřijely mohou jen litovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchosl Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Zdravím všechny, bylo to příjemné odpoledne. Musím se omluvit za brždění kolony, ja blb si dal pivo, že bude řídit syn. Musel jsem ho krotit, protože má papíry od září a auto potřebuji. No co už. Tigříkovi dávám 1. A příště,když to pujde,dojedeme zas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Suchosl podle mne v pohodě mladej jel dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Artgas nakonec jsem měl zasr.né auto jen já ))))) teď za světla (kupodivu u nás svítí slunce) je znát že jsem se někde plazil budu to muset umejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.