Jasanek Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Zdravim, chci se zeptat, jak je to s mrizi v kufru? Mam SO II combi s mrizi. Je zapsana i v TP. Mohu si ji beztrestne sundat sam, nebo musim do nejakeho servisu, kde me tech par sroubu odmontuji a za nekrestanske penize daji razitko do TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 stačí vyndat a zahodit, stejně ti z toho už osobák nikdo nikdy neudělá ted je demontáž legální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Já jsem jí tam měl taky a auto je samozřejmě zapsaný jako náklaďák N1. Když jsem pak po pár dnech auto hodil do autorizovanýho servisu na výměnu oleje, filtrů a prohlídku, tak jsem se jich na to ptal a řekli, že se to může vyndat a TP se neřeší. Tak jestli si to vytáhnu sám a nebo mi to udělaj za 200 oni, tak když už tam auto bylo, tak sem to nechal vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 nejsem si přesně jistý, ale jedná se "přestavbu vozu" a ta musí být zapsána v TP. Nejlepší je, když se zeptáš přímo na svém DI (dopravní inspektorát) v místě bydliště. Vím, že pár lidí s tím mělo problémy jak s policií, tak později na technické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Věc je naprosto jednoznačná - dle vyhlášky č. 283/2009 Sb. platné od 15.9.2009 je možné trvale odstranit jak mříž, tak i polepy zadních oken. Není třeba nikde hlásit a ani se nikde nezapisuje (což STK i policie ví), ale auto stále zůstává jako N1, což třeba konkrétně znamená o 100, - Kč dražší technickou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 A někdy i jen 4 místa na sezení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 To jsem videl snad jen u fabie, ktera ma malou nosnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.