cosby Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 No nevim, nevim v cely CR hlasej pod nulou a naledi/snih... cosby si s tim poradi To verim, ale aby si neporadil s jeho supem nakej "superdriver" prazak s letnakama... ...kdyz proti tobe jede auto v protismeru na naledi tak jses bezmocnej, taky jsem to uz zazil... jedu Tojótou,né Supem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 u nás celý den svítilo sluníčko.Doufám,že D1 bude zítra a v sobotu OK pán jede okolo pán mi určitě něco doveze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak co jak se vam jezdi? , u nas pekna kalamita, po ceste z Jicina jsem potkal v bradleckau kamion (klasika Boleslavska SPZ a letnaky) pak i feldu ve skarpe a dneska rano na naledi naboril pikap rodicum fabku, kdyz vletel do protismeru... No jezdí se vyloženě blbě... Kua, blatníček zamrzí, ale když to není nic horšího, tak se to dá... Tj jeste ze to dopadlo aspon takhle, ale na fotce to neni videt, ale je hnutej i naraznik a svetlo i kdyz neprasklo, poklice se teky rozlitla a bude hnuta asi i geometrie ...a ty starosti vokolo, hodinu se cekalo jen na policajty, a za tu dobu co to sepisovali jim hlasili v radiu dalsi 3bouracky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jedu Tojótou,né Supem toyota?? u Vás došlo ke změně vozového parku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 u nás celý den svítilo sluníčko.Doufám,že D1 bude zítra a v sobotu OK pán jede okolo pán mi určitě něco doveze Mohl by pro me privezt kurna nakou komfortku 799B ! porad marne shanim. Vaso ted jsem mel nabidku, ze by se dalo sehnat novy, ale nevadi to ? To asi ani nebudou nahrany ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Né Tójotu jsem si dokoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jedu Tojótou,né Supem toyota?? u Vás došlo ke změně vozového parku?? V supu by toho pan obchodnik moc neprevezl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Né Tójotu jsem si dokoupil a co to je zac ta tojóta?? corola, či avensis?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 u nás celý den svítilo sluníčko.Doufám,že D1 bude zítra a v sobotu OK pán jede okolo pán mi určitě něco doveze leda hovno,Viky jj a co chceš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 budíky bejvaj taky novy a v poho fungujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 já nevím, něco vem, třeba výhřev, něco k tempomatům, i na to stříkání po světlech vem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Né Tójotu jsem si dokoupil a co to je zac ta tojóta?? corola, či avensis?? Hi-ACE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 To je nějaká květina ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 (editace) Né Tójotu jsem si dokoupil a co to je zac ta tojóta?? corola, či avensis?? Hi-ACE Téé dodavka/picup ne? Editováno: 28. Prosinec 2006, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Hi-ACE eee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Nevím co je Hi-ace v Japonštině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Téé dodavka/picup ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 no je to trochu starší kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 no je to trochu starší kousek Ta co je na fotce je MR07, ale tu jsem videl snad jedinkarat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Cosby má starší kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 to není ona, ta tvoje je zasraná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 to není ona, ta tvoje je zasraná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 není,je pěkně umytá Jinak u nás bílo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky