Hensel Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 a ze jsem tak msely,cipak se zivis ? Momentálně asi vejslužkou z kantýny... jj byl kuřecí špízek a kroketky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Uff, tak to bude opravdu RANEC, pry zatim delaj specialne pro VW group, ale kdyz vemu, ze "obyc" KONI FSD stojej 14-18k, tak tohle bude 3x tolik. To uz by byl lepsi elektronickej Maxtrac za shede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 jasně, že dělám jen do 17:00jinak už mám nakoupeno na večer...bude se podávat metaxa šampus taky bude...taťka by si to tak přál... spíďák...to víš musím a ze jsem tak msely,cipak se zivis ? pracuju pro Radio Svobodná Evropa ...takový to buřičský rádio proti totalitnám režimům zajimave.Takze buric Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Já měl vepřovej šniclík přes kopírák(2ks). jó kuchaři o sobě dali vědět,když už musíme smrdět v práci. Jo německý důchodce přijel slavit silvestra a zavzpomínat na staré dobré časy v Čechách a na Moravě ( v 45. s Adolfem).Ale snad už půjdu domů. Tak všechno nej do nového roku 2007. Honza-Ororo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Dobré odpoledne BANDO!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Já měl vepřovej šniclík přes kopírák(2ks). jó kuchaři o sobě dali vědět,když už musíme smrdět v práci. Jo německý důchodce přijel slavit silvestra a zavzpomínat na staré dobré časy v Čechách a na Moravě ( v 45. s Adolfem).Ale snad už půjdu domů. Tak všechno nej do nového roku 2007. Honza-Ororo tobe taky vsechno nejlepsi a vsem ostatnim samo taky, my jdem chystat muziku na sparku a takove ty drobnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Dobré odpoledne BANDO!! no nazdar TLUPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 no vlastně jo , ale já tu pracuju jako technik klimatizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Dobré odpoledne BANDO!! no nazdar TLUPO Hele zlato, dneska nepruď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Všem přeji šťastný nový rok, hodně úspěchů a štěstíčka.. Zatím se mějte. PAPA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 lidičky mějte se také moc hezky a užijte si konec letošního roku napohodu a ať nám příští rok přinese více štěstí než tento Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Tak vidim,ze vsichni uz jste se rozprchli nebo odpocivate pred oslavou ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 relax Taky relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 relax Taky relax Tady taky Ahojky kluci Iva Jen někteří si hrajou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 kdo si hraje nezlobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 jj, hodinu jsme (já) jezdili s Nissanem na DO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 jj, hodinu jsme (já) jezdili s Nissanem na DO jj,co ze jen hodinu baterky kaput ale urco to je dobra zabava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 baterky jsou dobíjecí 22OOmAh takže ještě drží už jsme jezdili zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 obul jsem na chvilku i obyč gumy a nuda takže jsem dal z5 driftovací a o5 furt na štorc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 teď jsem rozeslal novoročenky a přišla mi odpověď: Tobě taky vše nej z Dubaje do nového roku no nevím jestli moje nej bude tak moc NEj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 teď jsem rozeslal novoročenky a přišla mi odpověď: Tobě taky vše nej z Dubaje do nového roku no nevím jestli moje nej bude tak moc NEj Chajzlé Do Dubaje posíláíš a do Štramberka ni,smrade ti to spočítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Chajzlé Do Dubaje posíláíš a do Štramberka ni,smrade ti to spočítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Spidi,jak to že už se neválíš pod stolem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky