Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ale no ták... No uvidíme, jaká bude situace, hlavně s novým domečkem... Kua teď máme v kuchyni Einkessel buntes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 ahoj Ahoj Taky trávíš silvestr doma? jj.take doma Tak tobě i tvým blízkým taky vše nejj do toho nového roku dekuju i za blizke. Vam taktez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ale no ták... No uvidíme, jaká bude situace, hlavně s novým domečkem... Kua teď máme v kuchyni Einkessel buntes moc vám přeji ,aby vám to s tím domečkem vyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 ahoj Ahoj Taky trávíš silvestr doma? jj.take doma Tak tobě i tvým blízkým taky vše nejj do toho nového roku dekuju i za blizke. Vam taktez Pěkně děkujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 moc vám přeji ,aby vám to s tím domečkem vyšlo Díky, zatím je to na dobré cestě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Zatím se tu mějte všichni pěkně...ale houby šup šup jde se slavit!!!! Radujme se a veselme zatím ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Zatím se tu mějte všichni pěkně...ale houby šup šup jde se slavit!!!! Radujme se a veselme zatím ahoj Jj, my slavíme až až... Přepnul jsem na Novu a Milan hlásí, že zpívá Lou Fanánek Hágen Folksvágen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Tak a je tu novy rok .Rok 2007 ) a zaciname zase "znova" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Tak a je tu novy rok .Rok 2007 ) a zaciname zase "znova" A mě začíná poněkud padat hlava, nějak mě ta novoroční veselohra u nás doma zmohla, no zkrátka lunapark hadra... Aby toho nebylo málo, přišel i další kamoš, taky Milan a taky v poněkud horším stavu, navíc se neoholil a nikdo se s ním nechtěl líbat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Dobre novorocni ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 takže ještě jednou všem všechno nejlepší do Nového roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Pořád jen samé vše nej,vše nej.Tak taky přeji vše nej.Jsme zvědav,kolikrát ještě Doufám,že bude alespoń z poloviny takový,jako ten loňský,proběhne v klidu a bez záplav,hurikánů,větrů,vichrů,sněhových a jiných kalamit,bez havárek,karambolů a jiných cypovin,že bude dost tempomatůchtivých a podobně ať máme s Vašou co dělat ,že se tomuto návykovému fóru vyhnou hackeři a jiní pitomečci a když už nevyhnou,tak ať jsou admini bdělí a neleží ožhralí pod stolem a hned chyby napraví,ať elpresidento zase domluví ty skvělé sešnakce,a´t se mám všem vyhnou problémy s auty a taky ať Fabiatiky přestane zlobit ty zkurvené servořízení a hnijící svazky a já nevím co ještě,a´t Henslíkovi dělá syn jenom radosti,Palo a´t se konečně dočká vytouženého Supa s 2,5 tiptronic,Vittovi ať od někud připlujou levné xenony,Vašovi ať se mu nerozpadne jeho veterán ,Jaster ať už konečně sežene tu 799B komfortku,Sejdovi ať mu dobře a rychle platí za záslužnou práci,já ať rychle prodám Supa,koupím octu a tím nebudu vyřazen u tak skvělého klubu ,Garnymu a Martinovi RS aby měli pořád co dělat na těch plechových nesmyslech na kolečkách,bo jak by neměli co dělat,umřeli by hlady,Spidimu,aby mu pěkně a bezpečně ubíhala ta cesty do German.No a pokud jsem na někoho zapoměl,tak se na mě kamarádi nezlobte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Ahoj kamarádi, tak jsem taky, kurnik eště mě bolí štrycla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Krásně napsáno cosby... Moc díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 cosby,ty jsi kanon..super prani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Bre ranko hospodo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 COSBY NA HRAD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Bre ranko hospodo !!! Čao mládežníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 zdar jak sviňa v novém roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 COSBY NA HRAD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 cosby : Neboj,pokud,tak semnou urco pocitej na tempomat a Maxik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Kájo poslal jsi nám nejlepší novoročenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 COSBY NA HRAD už idu,ale na Štramberský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Je tu někdo na... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Je tu někdo na... ? Ja si dam jen ty si asi za ty 3 hodiny uz na srot ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky