Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jednu silnou kávu bych si dal pane vrchní. Hm nikde nikdo,tak si ji musím uvařit sám. Všichni chrápou dokonce i provokatér. Jdu si uvařit to kafé a ať se Vám zdají krásné sny. Ahoj Honza :t

Vloženo
Jednu silnou kávu bych si dal pane vrchní. Hm nikde nikdo,tak si ji musím uvařit sám. Všichni chrápou dokonce i provokatér. Jdu si uvařit to kafé a ať se Vám zdají krásné sny. Ahoj Honza :t

Tady už někteří neví, v kolik hodin by v té práci taky byli... lollollol

Jinak zdravím všechny z úřadu... ;)-_-

Vloženo (editace)

Dobré dopoledne :D

Editováno: , autor: Katka
Vloženo
Ahojky holky -_- -_- -_- Máme se dobře je krááásně,tak asi pujdu něco dělat :)

Hojky Badýsku.... no krásně vy tam sice máte, ale tu to vypada nějak pochmurně :( že já se stěhovala :smich: tak si uží toho hezkého dne -_-:D

Vloženo
Ahoj Káťo :) V celku dobře....... A co ty ? Dnes máš volno?

Badysku:že by jsi šel vypulírovat autíčko?? :D

volno mám posledních 14 dní :smich: jinak vše v pohodě, jen asi se taky vrhnu na ouklid auta i když se mě do teho vůbec nechce, páč mě chytaj záda :( A co ty a zdravíčko??

Vloženo
Badysku:že by jsi šel vypulírovat autíčko?? :D

jojo ivanko, je hezky tak pujdu nanést vrstvu tvrdého vosku před zimnou :palec2::D-_--_-

tak práci zdar ;):D:D To bude krásné autíčko :palec2:

Vloženo

čus kluci -_- tfuj, zrovna do sebe tlacim kolínka s masem a omackou... co vy a obed?? :D

Vloženo
čus kluci -_- tfuj, zrovna do sebe tlacim kolínka s masem a omackou... co vy a obed?? :D

Zrovna sem dojedl :-) Tagliatele s kurecim masem a spenatem ;-)

Vloženo
špenáááááát mňááááám :p

:palec2: Jojo souhlas driv bych to nedal do huby ale posledni dobou to muzu porad !!! -_-

Vloženo
Ahoj Míšo a Káťo... -_--_--_-

Ahoj mladezniku !!! Jak to ze nejsi v Raichu ? :t;)

Vloženo

No nic na nejakou hodinku me omluvte du litat s RCeckem ;-) ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...