Tvrdoch Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Ahoj chlapci mam problem uz mam v aute druhe servo a opet stejne odeslo a prestalo uplne reagovat myslim si ze to bude opet Servo cerpadlem ale nemate nejakou skusenost proc takhle odchazi a nebo zlobí? Dekuji mockrat za vsechny odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 To neodejde jen tak. Podíval bych se, jestli někde neteče. To druhé bylo nové, repas nebo použité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 24. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Prvni delalo hrozny zvuky probehla vymena dalo se tam repas od TRW a to obcas vypnulo kdyz jsem preradil treba z D na R a zacal tocit volantem pak jsem prisel na to ze teklo okolo hridleky tak jsem ho poslal opet na reklamaci dostal jsem nove to same a po 200 kilometrech prestalo fungovat uplne.. fakt divny. nekde nic netece ani kapka oleje. jsem s toho fakt uz na nervi nevim co stim mam delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Zkusil bych repasovat to první. Měnil jsi to sám nebo nějaký servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 24. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 To prvni po me chteli poslat zpet vis a montoval mi to kluk co dela v servisu velice sikovnej mechanik. Tam neni co by jineho odeslo nez to cerpadlo? rizeni je uplne mrtve takze ja myslim ze jedine cerpadlo tady za to muze nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 25. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Nikdo nic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 29. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Vyreseno origo dil skoda a funguje jak ma a nema to chybu. Cerpadlo bylo v haji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajuslimbus Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Ahoj, Chtěl bych se jen zeptat, co to čerpadlo serva u škodovky stálo? Asi mě to čeká taky ) jen nemám odvahu se zeptat přímo v autorizáku... Poslední dobou tam mají nějak málo volnejch židlí )) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myrke Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 (editace) Dobry den, nikde som nenasiel tema tak som zalozil nove. Chcem sa opytat odkial vyberiem servo riadenie, konkretne hadicu k servo riadeniu, pretoze mi z nej tecie olej. Tak ci nahodou nema s tym niekto skusenos ako to vybrat, lebo neviem ako sa k nej dostat. Ide o 1.8turbo ale predpokladam ze by to malo byt rovnake u vsetkych motorov. Dakujem Editováno: 24. Červenec 2014, autor: myrke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.