Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj chlapci mam problem uz mam v aute druhe servo a opet stejne odeslo a prestalo uplne reagovat myslim si ze to bude opet Servo cerpadlem ale nemate nejakou skusenost proc takhle odchazi a nebo zlobí? Dekuji mockrat za vsechny odpovedi.

To neodejde jen tak. Podíval bych se, jestli někde neteče. To druhé bylo nové, repas nebo použité.

• Autor

Prvni delalo hrozny zvuky probehla vymena dalo se tam repas od TRW a to obcas vypnulo kdyz jsem preradil treba z D na R a zacal tocit volantem pak jsem prisel na to ze teklo okolo hridleky tak jsem ho poslal opet na reklamaci dostal jsem nove to same a po 200 kilometrech prestalo fungovat uplne.. fakt divny. nekde nic netece ani kapka oleje. jsem s toho fakt uz na nervi nevim co stim mam delat.

Zkusil bych repasovat to první. Měnil jsi to sám nebo nějaký servis.

• Autor

To prvni po me chteli poslat zpet vis a montoval mi to kluk co dela v servisu velice sikovnej mechanik. Tam neni co by jineho odeslo nez to cerpadlo? rizeni je uplne mrtve takze ja myslim ze jedine cerpadlo tady za to muze nebo se pletu?

• Autor

Nikdo nic??

• Autor

Vyreseno origo dil skoda a funguje jak ma a nema to chybu. Cerpadlo bylo v haji.

• 4 měsíce později...

Ahoj,

Chtěl bych se jen zeptat, co to čerpadlo serva u škodovky stálo? Asi mě to čeká taky :)) jen nemám odvahu se zeptat přímo v autorizáku... Poslední dobou tam mají nějak málo volnejch židlí :)))

Díky

• 1 rok později...

Dobry den, nikde som nenasiel tema tak som zalozil nove. Chcem sa opytat odkial vyberiem servo riadenie, konkretne hadicu k servo riadeniu, pretoze mi z nej tecie olej. Tak ci nahodou nema s tym niekto skusenos ako to vybrat, lebo neviem ako sa k nej dostat. Ide o 1.8turbo ale predpokladam ze by to malo byt rovnake u vsetkych motorov. Dakujem

Upraveno od myrke

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.