ChlebaSmaslem Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 A nebo tady, kdyby chtěl někdo ušetřit... http://www.aliexpress.com/item/2007-2013-skoda-Octavia-Fabia-Back-before-the-header-standard-standard-wheel-steering-wheel-black-logo/1221952342.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 No teda nechtěl bych aby mi nějaká nálepka upravila xicht při případný bouračce... Pochybuju, že to je jen fólie, bude to asi trochu pevnější odhaduju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Je to taka gumova nalepka. Pri vystrele bagu, ta ta nalepka mozno len postekli, kdezto ten stary znak ti prerazi hlavu :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 http://i717.photobucket.com/albums/ww171/beautilicious-cosmetics/Skoda/OctaviaAirbag.jpg první se podívejte jak to vypadá když se aktivuje airbag :-) pochybuju že mi nálepka něco udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Tak už mám i já po výměně znaků. Jediné co mě fakt překvapilo bylo to, že nové přední logo má jiné zadní packy pro usazení do masky. Místo 2 vodorovných jak to je u zadního znaku jsem tam měl 3 packy jak kdyby do trojúhelníku. No prvně jsem je odštípnul aby nezavazely a pak jsem si všml, že to z toho jde normálně vytáhnout. Při lepení jsem trošku váhal, protože to tam nesedí jak prdel na hrnec, ale nakonec po nalepení musím usoudit, že to prostě něco vydržet musí. Večer jedu na DIP plastic a budu dávat rámeček do černé matné. Tak pak hodím fotku před a po. Jinak vím, že návodů bylo hodně, ale přeci jen nějaké postřehy pro ostatní mít budu. Zadní znak jsem prvně projel vlascem (horní část + dolní část - kolíky jsem tím fakt neprořezal) a pak jsem malými šroubováky (!!!oblepenými elektrikářskou páskou) dokolečka dokola pomaličku odlepoval starý znak. Ve finále jsem tam postupně vložil šroubovák a pak jenom lehounce rukou znak odtrhnul. Moc lepidla tam nezůstalo, ale přesto jsem to benzínem a následně jarovou vodou očistil. Přední znak šel hůře, ten jsem šroubovákama dokolečka dokola odlepoval a pak jsem postupně vkládal šroubovák víc a víc pod znak a nakonec jsem ho opět rukou odtrhnul. Ještě podotknu, že jsem v 10°C nic nenahříval a ani neodvrtával, protože ty packy tam jsou (jak už někdo psal) pouze jako vodící, nikoli lepící. Lepidla mi na masce zůstalo hodně, takže jsem si s tím chvilku pohrál. čao čao čau ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 ahoj hoši, na jedničkového sperba asi znaky ze citigo že ? Pokud mám dobré informace tak je prohodit (předek do zadu a naopak), nebo tam vlezou i z rapida . Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Mrkni SEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shally Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Zdravím, padlo tu veľa kombinácií znakov, takže chcel by som vás požiadať o radu ...ktoré znaky mám objednať na škodu octaviu II facelift ? ...poprosím napísať konkrétne z ktorého modelu auta + part number, vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Přední http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-05-predni-znak-original-nove-logo-id:8035.eshopZadní http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-05-zadni-znak-combi-sedan-nove-logo-id:7947.eshopOriginálně jsou tyto dva znaky určeny pro Fabii II FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shally Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Ďakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stomko Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 @Pawlisko - to s tym prednym znakom teda prekvapilo aj mna. Nalepil som to najlepsie ako som vedel, no stale mam pocit ze spodna cast nie je uplne prilepena na maske ako by mohla/mala. A teda sice znak drzi, mam obavy aby sa po case, hlavne rozne teploty, voda, a pod. neodlepilo. Tak som objednal este jednu, pre istotu, objednaval som z ob-autodily, a to ma koliky presne tak ako stary predny znak, a teda 2 koliky v rovine. Nosim ho v kufri, pre pripad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 @stomko Pokud sis koupil nový znak, doporučuji ti ho tam rovnou dát. Ono jestli máš pocit, že ti to nedrží,tak to raději sundej a dej s těma packama. Ono na dálnici, když ti to uletí, tak to autu za tebou může udělat dobrou neplechu. Dal jsem masku na DIP PLASTIC (do černé barvy), tak možná koupím ten novej znak .) Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stomko Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 No v prilohe vidis ako to u mna vyzera...asi je to skor len pocit ze to "odstava" ... kazdopadne ako vidno na prvej foto, hore to sedi dobre, len spodna cast nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 A co to je za znak? Ten pro FII? Mně to drží dobře. Viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Já koupil přes bazos.cz a očividně to je jinej kus, už podle těch pacek to sice rozměrově sedí na face, ale tvarově ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Na tej fotke mi to pride, ako keby znak bol uplne v poriadku, len pod nim v strede je nieco vypukle, co zavadzia a tym padom vrch, alebo spodok odstava. Kazdopadne to dobre neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Já koupil přes bazos.cz a očividně to je jinej kus, už podle těch pacek to sice rozměrově sedí na face, ale tvarově ne.... To spíš vypadá na znak z Rapidu. Měl jsem ho také a je trošku jinak ohnutý. Naštěstí se mi odlepil ( či mu někdo pomohl ) tak jsem koupil nový přímo na OII a bylo po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stomko Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 @Kyselinka - no kedze ten znak mal 3 nozicky v trojuholniku namieso 2 v rovine, tak po odstraneni a nalepeni sa moze stat ze ked nie je 100% v rovine tak to takto vyjde...fakt, staci ho jemne otocit a uz ten ohyb nesedi presne... zatial som to neriesil, nahradny mam v kufri, az ma to nastve, vymenim ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Mohu použít toto lepidlo na přilepení znaků? (Superb II) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Já si myslím, že ten znak s třema kolíkama je na Octavii 2 bez faceliftu a má jiný tvar plochy, která se dotýká s maskou, proto tak vyčnívá. Čekám, až dostanu novou masku, tak si koupím ten znak se dvěma packama a uvidím, jak to tam bude sedět. Jinak lepidlo bych na to nekupoval, ty znaky mají lepící pásku na sobě, která drží pevně. Mě to taky nesedí jak má a drží to i při vyšší rychlosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Myslím, že ne - původní zelená "slepice" je totiž stejná pro předface i facelift OII. Bude to znak z Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Pawouk Máš pravdu, to bude určitě na Rapida... Ha, tak jdu rovnou poděkovat tomu šujinovi, který to prodává jako znak na Octavii. A rovnou objednávám tu novou :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 @Kyselinka - no kedze ten znak mal 3 nozicky v trojuholniku namieso 2 v rovine, tak po odstraneni a nalepeni sa moze stat ze ked nie je 100% v rovine tak to takto vyjde...fakt, staci ho jemne otocit a uz ten ohyb nesedi presne... zatial som to neriesil, nahradny mam v kufri, az ma to nastve, vymenim ho Ake nozicky? Ved v maske nie su diery, ci mi nieco uchadza? Ja som znak zalepil mamutom a drzi uz druhy rok ako pribity a licuje pekne po celej ploche. Bral som ho este medzi prvymi a bol na Rapida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Znak má jakoby nožičky, který tam jsou od toho, aby si to nalepil správně (aby si to neměl křivě). Jestli to (dírky) v masce nemáš, pak asi nemáš originální kus. Jinak pořádně to drží i tou páskou, která na znaku je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 No tak zrejme mam fake skodovku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.