rasty23 Vloženo 27. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 (editace) Ked budes objednavat z rapida tak tam su obydva rovnake a na OII su super tu je vysledok Editováno: 27. Listopad 2012, autor: rasty23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Presne tak, z Rapida sedia na OII lepsie. Cislo dielu je 5JA853621(AUL) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Ja bych rekl ze jsou stejne jako citigo ne?? ja je byl kupovat a taky byly oba stejne težko řict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Nie, nie su. Na Citigo su inak tvarovane ako na Rapid, teda aspon podla mojich informacii. Na jar to budem nahadzovat aj ja a dam tam z Rapida, no pytal som sa v autorizaku a chcu za to 18€/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Ked budes objednavat z rapida tak tam su obydva rovnake a na OII su super tu je vysledok Krásná práce... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty23 Vloženo 27. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Nie, nie su. Na Citigo su inak tvarovane ako na Rapid, teda aspon podla mojich informacii. Na jar to budem nahadzovat aj ja a dam tam z Rapida, no pytal som sa v autorizaku a chcu za to 18€/ks Ja som ich tieznobjednaval v autorizaku a dal som za 2 znaky 30 eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty23 Vloženo 27. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Krásná práce... Dakujem este musim zohnat tie male znaky na kolesa a bude to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 jj v těch kolech to taky vypadá libově...akorát že to oceníme jen my Škodovkáři....ale ten pocit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty23 Vloženo 27. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 To mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Super vědět. Dík kluci. Teď už jen vyndat ty staré a nepoškodit nic okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 jsou ty znaky z rapida menší v průměru?Pasnou na Roomstera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Pasovat to bude tak jak na FII viz výše. Musí se to na zadku podchztit tím lepidlem,jinak by to drželo ale jen na kousíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 a co Sup II? ake znaky mam objednat na neho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Ja som ich tieznobjednaval v autorizaku a dal som za 2 znaky 30 eur Chtěl bych se tě na něco zeptat. Lepil jsi přední znak nebo jsi to nalepil na tu oboustranku co je na znaku?? A na kufru jsi to přidělával jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 (editace) Předni na oboustranku... Myslim že neni nutne přidavat žadne lepidlo.. oboustranka drži až až.. i ochranne lišty na dveřich jsou lepene oboustrankou myslim ze neni co řešit jen u zadniho znaku je třeba vyplnit střed loga tak aby se prilepil i v prolisu pátych dveří.. ( lepidlem či oboustrankou v mem připadě Editováno: 28. Listopad 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 href="https://forum.skodahome.cz/uploads/post-18950-0-26535100-1353867598.jpg"> Já dával dozadu toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 2 Jay Kay Kde se to dá toto lepidlo koupit a jaká je jeho přibližná cenovka?? 2 BiGGy Máš kombi nebo sedan??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty23 Vloženo 28. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Chtěl bych se tě na něco zeptat. Lepil jsi přední znak nebo jsi to nalepil na tu oboustranku co je na znaku?? A na kufru jsi to přidělával jak?? Zdravim ta tak najprv som to dal na tu pasku ale nejak to nedrzalo podla mojich predstav a pre straky co kradnu znaky velke lakadlo takze som dnes obidve znaky dal dole a vsetko vyplnil lepidlom mamut cena za tubu cca 5 eur tak zajtra uvidim ako to bude drzat zatial mam auto v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty23 Vloženo 28. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Super vědět. Dík kluci. Teď už jen vyndat ty staré a nepoškodit nic okolo. ked to budes davat dole tak najprv to nahrej teplovzdusnou pistolou ale opatrne nemusi to bit az take horuce ze natom urobis volske oko potom to opatrne podvaz nejakym srubovakom a daj si nanho handru potom ked to podvazis tam daj prsty a pomaly tahaj a pojde to dole a nemas co pobabrat iba ak by si mal velke pazury aspon ja som to tak robil a obydve znaky som mal dole cca za 5 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 2 Jay Kay Kde se to dá toto lepidlo koupit a jaká je jeho přibližná cenovka?? 2 BiGGy Máš kombi nebo sedan??? sedan Tady mas lepidlo: http://www.milotec.net/polyuretanove-jednoslozkove-lepidlo-50-ml-tuba.htm timto lepidlem jsem si lepil zadni křidlo ke kapotě tak jsem radeji na logo použil pasku ..Kdybych ho nekdy chtel sundat A nebo 3M pásku kterou jsem použil já ..dal jsem na sebe vice vrstev pasky abych vyplnil dorovna prolis .. paska je samozdřejmě drahší ale u nas to prodavaji na metry tak jsem si koupil metr za 45kč a je to .. zaleži na tobe http://www.algrafix-shop.cz/algrafix-shop/eshop/2-1-Priprava-lakovani/13-2-Lepici-pasky/5/333-3M-80319-Oboustranna-paska-9mm-x-20m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 (editace) 2 Jay Kay Kde se to dá toto lepidlo koupit a jaká je jeho přibližná cenovka?? 2 BiGGy Máš kombi nebo sedan??? Koupil jsem na doporučení v prodejně DUMAG-OPAVA klasická prodejna Barvy-Laky. Cena 70kč. Nebo Mamut,T-Rex apod.Ale pro moji vyhozené love-200kč za tubu myslim??? Editováno: 28. Listopad 2012, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Klasicke lepidlo na čelni skla je to to same :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 (editace) jak to vydloubnu u octavie II na predni masce??? Mám ten starej znak takovej zoxidovanej Editováno: 13. Prosinec 2012, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 2 'Ustecak21' : zcela jednoduše - 1. nahřát znak teplovzdušnou pistolí 2. na jedné straně bez násilí lehce nadzvednout šroubovákem, zasunout ocelovou strunu cca 40 cm s držáky na konci (ideální je koupit v potřebách pro domácnost náhradní strunu do řezače knedlíků za cca 20 - 40 Kč, odměřit potřebný kus a konce přidělat třeba na dřevěné držáky z nějaké větve a ze všech stran odříznout. Nejlépe ze shora a zespoda do poloviny (ze strany jsou kolíky) 3. Znovu nahřát pistolí a lehce sejmout 4. Zbytky lepící pásky odstranit benzínem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 No kurna to jsem necakal, nemám horkovzdusnou pistol. Fénem je to na houby? Koukal jsem že pod znakem zevnitr jsou jakoby dva (nejtky) myslel jsem že je odseknu a znak upadne. Takže je přilepenej? Ještě malá otázečka, když chci do masky (oct2) ten novej znak, tak to je z rapidu přední? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.