domes196 Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 když sem jel tak se mi samovolne začali brzdit čím dál víc brzdy až se auto uplne zastaví.... po schládnutí brzdy povolí... nevíte čím to muže být???? že se seknou všecky 4 kola zaroven?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Zadřený pístek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Nejsem jsi na sto pro jist,ale jestli ti brzdí všechny 4 kola,tak bych to tipoval na hlavní brzdový válec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Jak piše Mirek nevracia sa piestik hlavneho valca kek brzdia 4 kolesa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelenec Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Pěkný večer .. mám problém se zadními brzdami -bubnové (fabka rv.2002 1.4 junior ) po zahřátí -cca 15-30km a zastavení mi po opětovném rozjetí dřou (pištení a jde cítit odpor) Po rozjetí to tak nějak povolí ale při zastavení je to znovu . Dělají to obě zadní kola , zkoušel jsem do lehkého kopce potlačit , piští taky obě ... buben se pročistil a vyměnila se zatím tlačná? pružinka , destičky taky vypadají ok. Do druhého dne to vždy povolí a prvních pár km nebo celá kratší cesta je ok . díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Ahoj pravděpodobně bude problém v brzdových válečcích. Jsou přidřené. Není to tak velká částka tak rovnou vyměn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.