wsharan Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 (editace) ahoj,a mohl by prosím někdo nafotit kde přesně se to lepí!právě jsem pořídil superba 2 a taky mi to nějak fičí od zadních dveří,z leva za řidičem je to víc a za spolujezdcem míň,tak bych si to taky udělal.předem dík za foto kde a jak co zalepit. Editováno: 18. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Vůbec netuším, jak to má řešené Superb, jestli stejně, tak se to lepí tam kde jsem psal. Prostě tam kam to jde, nechtělo se mi to projíždět a oblepovat po kouscích páskou, abych zjistil, kde to profukuje, tak jsem to vzal komplet kde to šlo. Kde jde odhrnout guma těsnění, tak tam to strč. Možná pro představu pomůže tenhle návod - (ZDE MĚL BÝT ODKAZ, BOHUŽEL CENZURA EXISTUJE I ZDE) - který si můžeš vygooglit, když zadáš do vyhledávače "Oprava zadního trojúhelníkového okna O2" a tam je odkaz asi na znepřátelenou stránku tohoto webu... A nebo jít do auta, zkusit to odhrnout a hned uvidíš kam to jde. Ale třeba u Fabie mi to dělalo také a nebylo to těsněním, byly to snad nakřivo, nebo málo upevněné dveře, příčina nemusí být jen tak jednoduchá. U Octavií 2 to je ale klasická závada, tak je velká šance, že je to těsnění u trojúhelníku, u Supa nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 (editace) Ok tak už jsem to vygooglil a jestli se k tomu o víkendu dostanu tak to odzkouším a uvidím jestli je to i u toho superba stejné jako u O2.ještě jednou dík za pomoc Editováno: 18. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 (editace) Tak jsem o víkendu zkusil a je to OK,tak že to je stejné i superba2. Editováno: 18. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 OK, jsem rád, že to pomohlo. Já asi "podmáznu" i okno na druhé straně - sice neprofukuje, ale když už ten silikon mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AfrodCZ Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Ahoj chlapi, mám problém táhne mi do auta a vůbec to nemůžu najít. Táhne dovnitř z levé strany v zadu. Myslel sem, že to bude okno, ale okno i dveře těsní dobře, tak nevim kudy by mohlo táhnout. Chvílema mi to příde, že táhne i pod tapecem jak je pás, ale fakt nevím. Nějaké rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Bylo auto např. bouraný? Napadly mě třeba odvětrávací klapky pod zadním nárazníkem, že se ti neuzavírají. Ale to je jen můj nápad, třeba to bude něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Tak to zjisti za jízdy - posaď někoho dozadu ať to zcheckuje. To může táhnout odkudkoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Ono se to těžko lokalizuje, to sám znám.. Za dobu, co má taťka novou OII combi jsem s ním jel asi 2x. Od začátku mě překvapilo, jaký hluk se line zezadu (jakoby z pravých zadních dveří), jakoby měl nedovřené dveře, nebo okno.. Vše je však dovřené, těsnění je staré jako auto (cca. 2 měsíce) a rovněž tak není ani ztvrdlé, ani poškozené. V žádném jiném combi (ani liftu) jsem takové fučení neslyšel, ačkoli nuto uznat, že není cítit že by někde táhlo.. Rovněž se na to prý koukal sám, já jsem se mu na to také koukl, no nikdo nemůže přijít na to, čím to může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Podobny problem resi kamos. Sundali mu zadni dvere v servise,pak je nasadili a od te doby tvrdi ze tam neco svisti. Byval problem co si matne vzpominam i u zadnich bocnich oken na combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Ne jen na combi, okolo zadních trojúhelníkových oken může fučet snad u každé Octavie. Já se s tím setkal u své, bylo to jako by nebylo dotažené okno, nebo nebyly dovřené dveře... tak od 120 km/h to bylo už nepříjemné. Měl jsem to samé u Fabie, která byla v záruce a jezdil s tím do servisu - závada se prý nikdy neprojevila, ale vždy jen dotáhli dveře - problém se nevyřešil, fučelo pořád, jen se už nedaly pořádně ani zavřít dveře. Tak poučen tímto, že dveře to nebudou, jsem koupil bezbarvý silikon a objel všechna těsnění okolo oken - mezi těsněním a plechem. Stačily by sice asi jen zadní trojúhelníky, ale pořád se mi to nezdálo ideální. Od té doby úplná pohoda, dálniční jízda už není zkouška nervů a hlasitosti rádia, už je ticho. A nebo to může být případ jako u manželčiny octavie, ale tam fučelo, protože byla rovnána na stolici a byla celá pokroucená... to se vyřešit nedalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 zdravim kamoš to ma skoro to same vysal auto do posledniho drobečku, a potom zaparkoval pod břizama, a čuměl jsem i ja rano měl na platě v kufru same seminka z břiz ale hodně,,, a přitom mu tam nikde netahne hodně zajimave ,,,, ja tam parkoval take a nic,,, mame stejne auta octavia 2,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AfrodCZ Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Auto bourané bylo, ale jen kosmetika. Nešlo to do střechy ani jinejch částí auta. Ale byl bouchlej levej práh. Kámoš říkal, že tam táhne nějakou dírou u dveří, že nedovíraj, ale neteče mi do auta, ani když to beru VAPKOU a všechno se mi zdá při kontrole OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Mate zle napasovane dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Taky mi tam táhne a na 100% vím že to jsou zadní trojúhelníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Tak silikon do ruky a hurá na ně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 (editace) Kdysi jsem to řešil u zákazníka po vykradení auta přes zadní trojúhelník. Sklo jsem tam sice nasadil ale nedopasoval. Měl tam malou mezeru která ani nebyla vidět ale říkal, že mu tam fouká a je to slyšet. Ten trojúhelník se musí natlačit do zadní části dveří. Natlačit pořádně na rám třeba gumovou paličkou. Editováno: 30. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Nechám to na léto až bude hezké počasí a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AfrodCZ Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 No musim Vaše rady realizovat a uvidíme co se bude dít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AfrodCZ Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Tak a chyba odhalena. Malé zadní okénku u toho malého poloměru sesedí tak na 2mm v délce 2,5cm, takže sem happy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Jsem to psal, běžná věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Mě se povedlo teď nedávno opravit meluzínu, která se vyskytovala vždy u zadních dveří, když jsem jel víc jak 100km/hod.. problém je v těch malých okénkách ve dveřích. Stačí sundat tapec dveří, vyndat gumu kolem okna (je nacvakaná do plechu dveří), uvolnit šroubeček, co drží to malé okénko.. soudruzi byli velmi kreativní a narvali tam mezi okno a dveře podložku, takže je třeba použít magnet, jinak vám spadne do dveří a je zaděláno na kvalitní pazvuk :D Poté okno vytáhnte krásně ven. Já tam narval tunu silikonu, připlácl okno zpět a zbytek otřel. Po meluzíně ani stopa.. vyzkoušeno hned na cestě do Prahy ve 180km/hod ani ň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Zbytecny vyndavat okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Ahojte. Myslim ze mam rovnaky problem pri rychlosti nad 90-100km pocut jemne pískánie no pri rychlosti 130 je to uz dost pocut. tesnost dverovich a okennych tesneni vyzera byt ok do auta nefuka iba pocut piskot. A mam pocit ze ten zvuk ide z predných dveri. Dakujem za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy D.J Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 (editace) Pretesni tesnenie-gumy silikonom. Nemusis kupovat nove tesnenie. Ahoj. prosím tě, taky jsem trojuhelníkový okna přetěsnil silikonem ze vnitř a hučí mi tam pořád ,ale už miň.už jsem z toho hotovej a nevím co dál....poradíš,prosím? Editováno: 2. Červen 2016, autor: koudy D.J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.