farkihome Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Uz dlhsie ma trapilo, ze zadne dvere na Superbe boli ako dvere na 1203. Ked som ich zavrel ozvalo sa neuveritelne dlhe zvonenie. Zistil som, ze na dverach (cast sedan) je zhola NIC. Prosto, holy plech! Kupil som teda izolaciu hrubky 5 mm, ktorej specka je nasledovna: Odhlučňovací, zvukovopohltivý, tlmiaci a tepelnoizolačný materiál. Nechcem tu spamovat produkty, rad napisem cez SZ, ale 1 m stvorcovy stal 7,50 € bez DPH. Vyrabaju dokonca aj zivicovu, ktora mi veeeelmi pripominala Dynamat ci jak sa to vola. Jeden stvorec vsak stoji len tusim 18,- €, co je vyborna cena. Kedze je zima, v kufri som nechal teplovzdusny ventilator, ktory mi ho pekne vyhrial, aby mi to chytilo. Viac napovedia fotky. Teraz ked zavriem kufor, ozve sa NIC! UPLNE TLMENE NIC. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 ještě prosím info o tom materiálu když, tak SZ dík cena je libová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 těž poprosím do SZ info o tom materiálu....dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Též bych poprosil o SZ díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 můžu taky poprosit o info o tom materiálu. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Proč je to tak tajný? Mj., také by mě to zajímalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seatik Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Tiež by som poprosil o info + link na obchod,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Tajné to není jen s tím dělá tajnosti. Místo toho aby sem dal odkaz kde to koupit tak bude každému odpovídat na SZ. Proč to udělat jednoduše, když to jde složitě. :kol-44: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 30. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 http://www.izolex-ba.sk/produkty-a-sluzby.php ach chlapci. vy to tomu Zralokovi fakt zeriete? ja mam pocit, ze kde sa ozve on, zavana to skoro vzdy aroganciou a povysenectvom. zial. samozrejme, ze sa mi to nechce po jednom kazdemu pisat. v kazdom slusnom fore, za ktore mimochodom povazujem aj toto, je zakazane propagovat tovary a sluzby, inak hrozi BAN. to je jediny dovod, preco som to sem nedal. a nech sa ma zastanu ti, ktorym som link hned do SS poslal bez akychkolvek postrannych umyslov. teraz som nestihal, kedze su sviatky a venujem sa rodine. ja, na rozdiel od mnohych inych, ked nieco viem, opravim, upravim, vypimpujem a pod., velmi rad sa o to podelim. ostatne, mnohi asi nasli napr. moj tutorial na montaz cuvacich senzorov do Audi A4. takze Zralok, nabuduce si mozes odpustit ten arogantny ton, ktory prezentujes nie len v tomto vlakne. keby mal niekto doplnujuce otazky, pokojne piste, rad odpoviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Odkaz sem klidně můžeš dát, to ti nikdo nezakazuje. Více máš v SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 (editace) a český zástupce firmy je firma http://www.karto.cz/ a to co jsem zjistil já : Dobrý den pane X Nabízíme izolační desky: IZOMAT 1,35m/1m tlošť. 25 mm cena bez DPH 780.-- Aralamino 1m/1m tloušť. 9 mm cena bez DPH 520,-- Aralamino 1m/1m tloušť.5 mm cena bez DPH 470,-- Aralamino 1m/1m tloušť.15 mm cena bez DPH 605,-- DPH se připočítává 20% Cena dopravy odvisí od počtu kusů a do jakého konkrétního města. S přáním hezkého dne Věra Řezníčková KARTO Trutnov spol. s r.o. Horská 85 541 01 Trutnov tel/fax: 499 811 071 tel/fax: 499 816 319 tel/fax: 499 817 866 mobil: 603 912 525, 733 336 626 Editováno: 10. leden 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 nuz, na slovensku je to lacnejsie. ale aj toto su oproti STP a Dynamatu a podobnym predrazenym produktom vyborne ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.