mrazikxr Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Budu prodavat octavii ii, rok 2005. 1.9Tdi 77kw,zlata metaliza,kombi. Najeto cca 315tis km, pritom pred 60 tis je tam dany motor, co mel najeto 102 tis. Mam k nemu kupni smlouvu. Auto ma digitalni klimu,vykrivani sedacek, tempomat,tazne. Rozvody delany pred 50tis... Interier neni vubec zniceny, vypada skoro jako novy. Chtel bych to prodat, ale nevim jaka by byla odpovidajici cena? Co koukam na inzeraty,tak moc nedokazi odhanout... Diky vsem za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Co nějaké foto ať máme představu jak to vypadá. Podle mě spoustu lidí to odradí díky tomu měněnému motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 3. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Fotku dodam tak ve stredu... No vidis, ja myslel,kdyz tam bude motor,co mel najeto mene jak pulku, by nekdo prave koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Čím víc vše originální a původní, tím líp. Aspoň za mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 tak, tak.. Já bych měl obavy, zda nebylo auto tvrdě havarováno na předek, či jak zdařile je motor vyměněn, apod.. Motor nemotor, auto má pořád najeto přes 300 tisíc a tomu musí odpovídat stav celého zbytku vozu. Počítej, že auto prodáš za podprůměrnou cenu právě kvůli tomu motoru tak, jak ti napsal už žralok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.