Dodo-Kolín Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 (editace) Prochy já vím co je zeder Editováno: 4. leden 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 (editace) Zmeraj kludovy odober prudu a hodnotu napis sem!!!! Tu si precitaj temy: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19805 Editováno: 4. leden 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 (editace) 50mA to sa mi nechce verit ved ked by som isiel niekam na dovolenku na aute a som tam 10 dni a nenastartujem ? Mam uz stvrte auto ale s timto som sa este nestretol. Editováno: 5. leden 2010, autor: jokonr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Díval jsi se pod ten koberec? Popřípadě měl jsi to napojené na VAG a bez závad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 (editace) no prave som dosiel zo servisu a povedal mi ze to bude zavada ta pod kobercom bude tam voda v tej jednotke musim vysusit auto sedacku a koberec von len neviem kde to spravim ked byvam v baraku ze ta jednotka teraz blbne Editováno: 5. leden 2010, autor: jokonr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 7. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2010 no dnes som to mal rozobrane pod kobercom ziadna voda ani v jednotke kable som spravil ale osvetlenie vo dverach a v kufri stale nejde bojim sa to vyskusat ci to vybije baterku neviem co mam dalej uz robit zakazdym jak dojdem domov odpajam baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 pomoze mi nieco VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 no dnes som to mal rozobrane pod kobercom ziadna voda ani v jednotke kable som spravil ale osvetlenie vo dverach a v kufri stale nejde bojim sa to vyskusat ci to vybije baterku neviem co mam dalej uz robit zakazdym jak dojdem domov odpajam baterku Daj to auto do servisu alebo poriadnemu autoelektrikarovi nech ti to opravi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 VAG ti může vypsat, kde je pravděpodobně zkrat. Ale pokud jsi to měl ve Škodovce, tak to na něj určitě napojili ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 13. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2010 dnes som bol v skodovke a povedali aby som skusil vybrat poistku na centralne zamykanie a ked sa to vybije tak tam mam prist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 22. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2010 no zatial auto startuje vybral som tu poistku centralneho zam. a uz to nevybija hmm tak tam bude asi zrada bud alarm alebo central ale alarm ma vytiahnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 (editace) Omlouvám se že kazím toto téma,ale kolikati ampérovou baterku mám koupit do superba 2.5 TDI?Dnes mně už totálně vypoěděla službu a musím narychlo zítra někde koupit novou.Tuto co jsem tam měl tak měla Tuším 84 nebo 87 Ah.Můžu koupit slabší,nebo radši ne. Baterka už letěla z domu a já si ani neopsal kolik ampér,kolik startovací proud a hlavně taky rozměr nevím,tak sem trochu v prdely,protože je miliony druhů baterek. Editováno: 26. leden 2010, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 82Ah je baterka do superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 (editace) Tak já jsem už boužel koupil slabší. Doufám že se jsem nekoupil špatně http://www.maximizeronline.com/?action=ite...m=BO+0185757209 Editováno: 27. leden 2010, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 (editace) ja som kupil do superb 74Ah a mam 1.9 96kw 2003 to staci? este jedna otazka aky ma mat kludovy prud ked to meram ma to 50mA a ked vyberam poistku po poistke nic sa nezmeni stale rovnaky vcera dobre primzlo a uz som to nenastartoval ani nepretocilo meral som baterku s merakom a ma 11.5 idem to dat do servisu potom napisem co tomu bolo Editováno: 28. leden 2010, autor: jokonr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalous Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 můžete mi někdo poradit, velikost kliče na odšroubování baterky u Fábky 1? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 můžete mi někdo poradit, velikost kliče na odšroubování baterky u Fábky 1?díky TU SA RIESIA SUPERBY!!!!! Nabuduce to napis do spravnej temy!!!!!! FABIA 1. Kontakty na baterke + aj - kluc 10. Uchytenie baterky kluc 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalous Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 TU SA RIESIA SUPERBY!!!!! Nabuduce to napis do spravnej temy!!!!!! FABIA 1.Kontakty na baterke + aj - kluc 10. Uchytenie baterky kluc 13 Sorry, prohledával sem forum cely odpol, a nakonec sem to napsal do rvního, který řešilo baterky a vůbec sem se nekouk, že to neni Fabia! Příště si dám bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Aka baterka ma byt v superbe 1.9 TDI 96KW 2003 teraz tam mam stvor mesacnu baterku 12v 74ah 640a a uz ju treti krat nabijam aj som ju reklamoval dali mi druhu aj tu vybilo za 18 dni ju vybilo poradite? Auto bolo v servise a nic nezistili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 tak uz mi zistili co mi to vybijalo baterku bolo to v tom ze ten co mi to predal auto prespajkoval relatko ktore zopina riadacu jednotku spravil to tak ze bolo stale pod napetim nikdo v servise nechapal k comu to bolo dobre hlavne ze to uz je dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Tak hlavně, že se na to přišlo. Nekdy se taky setkávám se záhadnými úpravami od kutilů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 (editace) Tiez mi odchadza baterka. Teraz tam mam 74 AH http://www.motoolej....680A-0092S40080 Mozem tam dat 77 Ah http://www.motoolej....780A-0092S50080 ? Rozmery by mali sediet. Editováno: 8. Listopad 2011, autor: harmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Tak vdaka.Uz som ju objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.