Prosinec 4, 201212 r Super chlapi a jake mate hodnoty startovaci proud a Ah ? a rozměr někdo z vás neví ? je to 1,9 motor a dle kodu ze servisky mi to vypsalo 80Ah a 360A viz.fotka v prvnim prispevku jestli to chápu tka tá má baterka je dost poddimenzovaná a stará kdyz tady kolega uvádí vedle startovaic proud 780A atd. je to tak ?
Prosinec 4, 201212 r Já mám tuhle http://www.varta-aut...llinetype=16294 Jinak stačí tam zadat vozidlo a motorizaci a samo ti to nabídne Upraveno Prosinec 4, 201212 r od Márty'SP
Prosinec 5, 201212 r Tak pánové mám koupenou 85Ah 800A za 3918,-Kč ted stim mužu startovat i traktory :-) Hned se semnou prijel i Vick Tak jsem zvědavej na studeny start jestli to bylo malym protočenim motoru nebo na řadě budou i žhavičky :-) No což mazlik nám děla radost tak se musi investovat :-)
Prosinec 5, 201212 r ÚÚÚÚ nejdou sundat stěrače..safra porte...nerad bych vylámal plast kdyz budu tahat baterku...Nějaká rada panove? :-) páčit se mě to moc nechce..Tam je tisicihran či co ?
Prosinec 5, 201212 r Pořádně to nastříkej. pak vem gumové (pryžové) kladivo a několikrát bouchni na vrchol toho kloubu. Myslím to místo cca 15 cm od toho kde je matka. Víš co myslím? V tom místě je stěrač držen pružinou a dělá to takovou stříšku. Musíš to tedy propérovat dolů. Někdy stačí když na to zatlačíš několikrát dlaní.
Prosinec 5, 201212 r aha už je mi to jasne a mam to tlacit ve smeru šipky nebo do směru dolů auta? drži to teda kurevsky dobře abych řekl pravdu...
Prosinec 5, 201212 r Myslím to místo jak se stěrač zlomí když chceš očistit gumičky. Účelem toho kladívka je propnout tu pružinu na druhou stranu. Tou ránou tam vznikne napružení a propruží to. Pak se to na hřídelce uvolní.
Prosinec 5, 201212 r Takze to mam poklepat jakoby z pohledu jak se nato divam zezhora jestli to chápu dobře...sem nevedel ze tisicihran ci co tam ze to povolí :-)
Prosinec 5, 201212 r Zvedni kapotu, povol matku na stěračích, nastříkej to něčím na povolení a gumovým kladivem několikrát prašti do toho červeného místa co je vyznačeno na fotce na stěračích.
Prosinec 6, 201212 r nebo si udělej stahovák, spíchl jsem si ho na brigádě kdyžtak ti ho pošlu poštou
Prosinec 6, 201212 r Dobrý už to mám kamarádi :-D Práce to byla dobrá až na par detailů ale to asi u každé věci co dělá člověk poprvé :-) Každopádně ten dělíci plast mezi sklem a torpédem stojí 550 dnes sem ho kupoval :-D Hold sem se trošku nervnul a bylo vymalováno :-) Každopádně kdyby někdo kupoval teď baterku tak s klidem duše muže koupit 85Ah 800A rozměr je tuším 16x31x18 (dxšxv) cena 3918,-Kč a musim vám řict, že to startuje krásně ani nevidim na budíkách při startu nějake pohasnutí minimální :-)
Prosinec 6, 201212 r už sem si dal :-) dal: dal sem si řízek z žraloka mořského :-d :-D pocukrovaný aby ot bylo sladké :-) Ještě prubnem přes noc žhavičky jak je auto venku a uvidime jestli nevyměnim aji ty hned pri jednom :-) Upraveno Prosinec 6, 201212 r od Airman64
Prosinec 6, 201212 r To nevím kamaráde, ale myslim si že bude mít :-) sundej torpedo ted a pomer baterku a budeme vedet více :-)
Prosinec 6, 201212 r Jojo určitě to neni špatny kup je u ní psané, že je přímo na tanky co maji vyhřivane sedačky zrcatka atd..Prej to je topka no bylo mi tvrzeno tak nevím :-) Uvidime :-) Jak se naseru a tahle bude taky na prd tak si fláknu dvě 150Ah z traktora do kufru pres zimu baterky a mam v pajči :-) jak kdysi dědouš to dělal ve 120cítce :-) všici z dolu kaj se fara nenatočili a dědouš tam lital ze stodvackou jak velký pán edit:až ji budeš kupovat tak se mužeš stavit mužem to vyměňit :-D mám stím čerstvé skušenosti :-D Upraveno Prosinec 6, 201212 r od Airman64
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.