Márty'SP Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Taky mam Vartu Silver dynamic a je opravdu výborná.Můžu doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Super chlapi a jake mate hodnoty startovaci proud a Ah ? a rozměr někdo z vás neví ? je to 1,9 motor a dle kodu ze servisky mi to vypsalo 80Ah a 360A viz.fotka v prvnim prispevku jestli to chápu tka tá má baterka je dost poddimenzovaná a stará kdyz tady kolega uvádí vedle startovaic proud 780A atd. je to tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Já zase můžu doporučit tuto baterii. Jsem s ní velice spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Hmmm co tě vedlo k požízení takovéto kýčovité baterie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Vysoká cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 (editace) Já mám tuhle http://www.varta-aut...llinetype=16294 Jinak stačí tam zadat vozidlo a motorizaci a samo ti to nabídne Editováno: 4. Prosinec 2012, autor: Márty'SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Podle mě když koupíš 80 tku tak už bude mít ty správné rozměry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Tak pánové mám koupenou 85Ah 800A za 3918,-Kč ted stim mužu startovat i traktory :-) Hned se semnou prijel i Vick Tak jsem zvědavej na studeny start jestli to bylo malym protočenim motoru nebo na řadě budou i žhavičky :-) No což mazlik nám děla radost tak se musi investovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 ÚÚÚÚ nejdou sundat stěrače..safra porte...nerad bych vylámal plast kdyz budu tahat baterku...Nějaká rada panove? :-) páčit se mě to moc nechce..Tam je tisicihran či co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Pořádně to nastříkej. pak vem gumové (pryžové) kladivo a několikrát bouchni na vrchol toho kloubu. Myslím to místo cca 15 cm od toho kde je matka. Víš co myslím? V tom místě je stěrač držen pružinou a dělá to takovou stříšku. Musíš to tedy propérovat dolů. Někdy stačí když na to zatlačíš několikrát dlaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 aha už je mi to jasne a mam to tlacit ve smeru šipky nebo do směru dolů auta? drži to teda kurevsky dobře abych řekl pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Myslím to místo jak se stěrač zlomí když chceš očistit gumičky. Účelem toho kladívka je propnout tu pružinu na druhou stranu. Tou ránou tam vznikne napružení a propruží to. Pak se to na hřídelce uvolní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Takze to mam poklepat jakoby z pohledu jak se nato divam zezhora jestli to chápu dobře...sem nevedel ze tisicihran ci co tam ze to povolí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Zvedni kapotu, povol matku na stěračích, nastříkej to něčím na povolení a gumovým kladivem několikrát prašti do toho červeného místa co je vyznačeno na fotce na stěračích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Ok Ok jdu nato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 nebo si udělej stahovák, spíchl jsem si ho na brigádě kdyžtak ti ho pošlu poštou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Dobrý už to mám kamarádi :-D Práce to byla dobrá až na par detailů ale to asi u každé věci co dělá člověk poprvé :-) Každopádně ten dělíci plast mezi sklem a torpédem stojí 550 dnes sem ho kupoval :-D Hold sem se trošku nervnul a bylo vymalováno :-) Každopádně kdyby někdo kupoval teď baterku tak s klidem duše muže koupit 85Ah 800A rozměr je tuším 16x31x18 (dxšxv) cena 3918,-Kč a musim vám řict, že to startuje krásně ani nevidim na budíkách při startu nějake pohasnutí minimální :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Dej si něco sladkého na nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) už sem si dal :-) dal: dal sem si řízek z žraloka mořského :-d :-D pocukrovaný aby ot bylo sladké :-) Ještě prubnem přes noc žhavičky jak je auto venku a uvidime jestli nevyměnim aji ty hned pri jednom :-) Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Má benzín a nafta stejné rozměry na autobaterku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 To nevím kamaráde, ale myslim si že bude mít :-) sundej torpedo ted a pomer baterku a budeme vedet více :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Místo pro baterku je stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 tak to je super, díky kluci. Až se baterka ozve, dám stejnou jak ty airmane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Jojo určitě to neni špatny kup je u ní psané, že je přímo na tanky co maji vyhřivane sedačky zrcatka atd..Prej to je topka no bylo mi tvrzeno tak nevím :-) Uvidime :-) Jak se naseru a tahle bude taky na prd tak si fláknu dvě 150Ah z traktora do kufru pres zimu baterky a mam v pajči :-) jak kdysi dědouš to dělal ve 120cítce :-) všici z dolu kaj se fara nenatočili a dědouš tam lital ze stodvackou jak velký pán edit:až ji budeš kupovat tak se mužeš stavit mužem to vyměňit :-D mám stím čerstvé skušenosti :-D Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 dobře, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.