celeston Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Zdravím takovej technickej dotaz. Dnes jsem otevřel přihrátku u spolujezdce a fouká tam studený vzduch. Znamená to,že mi furt běží klimatizace a v autě normálně topím? Nikdy sem to nezkoumal všiml jsem si toho až dnes. Jde tam jen zavřít to kolečko ,aby tam nefoukal tak vzduch ,ale nevypne se to uplně. jdemi o to jestli neběží klima? popřípadě dá se to nějak vypnout? Díky za odpoved. (octavia II před facelift r.v 2008) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Tak to má být. Má tam foukat studený vzduch. Přečetl jsi si návod k používání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 5. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Nečetl..Mi neříkej že furt běží klima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Citace z návodu k obsluze. Někdy je dobré si to přečíst. Chlazení odkládací schránky spolujezdce – Chlazení zapnete, popř. vypnete ovládacím kolečkem Odkládací schránka je ochlazována pouze v režimu chlazení. Pokud klimatizace pracuje v režimu topení anebo pokud chlazení schránky nevyužíváte, doporučujeme chlazení vypnout (zakrytý otvor). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 5. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Ano já sem kolečko zavřel,ale furt je lehce cítit že to beží furt..O to mi jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 (editace) Je jedno jestli mas kolecko otevrene nebo ne .. to nevypnes .. tim koleckem pouze zakryjes nebo odkryjes tu diru kterou to fouka.. i kdyz stejne kolem kolecka jde citit ze to netesni dokonale Editováno: 5. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Nečetl..Mi neříkej že furt běží klima? Co je na tom špatně? Klima má být spuštěna celoročně respektive je to doporučení, i o tom se dá dočíst v manuálu nebo na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Problém je v tom, že lidé nečtou manuály a návody a pak se ptají na kraviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Že tam v prosinci fouká studený vzduch, není nic divného Zjevně nejde přes výměník topení, ale jen klimatizace, takže v zime i při zapnutém topení fouká studený vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 milos_s Ano takovou odpověd jsme chtěl slyšet :-D taky me napdalo že to jede jne bez topení v létě jsme to totiž nezkoušel jak to fouká kdyz vypnu klimu. auto mám pul roku. šulda - S tim nemužu souhlasit ,zbytečně máš větší spotřebu a o nějakou destinku menší výkon při zapnuté klima. Ano v zimě se má občas zapnout klima,ale rozhodně ne,aby běžela furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Klimatizaci mám a běží mi pořád. Nikdy jsem ji nevypnul, protože nevidím důvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 jj, klima není jen to že chladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Tak klima se např v -5C nezpusti ne?? nebo se mylim?? kdyz ted v aute topim - klima off tak si myslim ze do prihradky jde vzdych z venku proto je studeny i pri vypnute klimatizaci... pokud se mylim tak me opravte Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sol.luk Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Já mám zase problém, že mi z tama nefouká žádný vzduch. A to ani v létě, auto mám rok, jak jsem jej koupil tak to fungovalo, ale po páru měsících to nějak přestalo. Ovládací kolečko mám samozřejmě otevřeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.