Publikováno Prosinec 5, 201212 r Zdravím takovej technickej dotaz. Dnes jsem otevřel přihrátku u spolujezdce a fouká tam studený vzduch. Znamená to,že mi furt běží klimatizace a v autě normálně topím? Nikdy sem to nezkoumal všiml jsem si toho až dnes. Jde tam jen zavřít to kolečko ,aby tam nefoukal tak vzduch ,ale nevypne se to uplně. jdemi o to jestli neběží klima? popřípadě dá se to nějak vypnout? Díky za odpoved. (octavia II před facelift r.v 2008)
Prosinec 5, 201212 r Citace z návodu k obsluze. Někdy je dobré si to přečíst. Chlazení odkládací schránky spolujezdce – Chlazení zapnete, popř. vypnete ovládacím kolečkem Odkládací schránka je ochlazována pouze v režimu chlazení. Pokud klimatizace pracuje v režimu topení anebo pokud chlazení schránky nevyužíváte, doporučujeme chlazení vypnout (zakrytý otvor).
Prosinec 5, 201212 r Autor Ano já sem kolečko zavřel,ale furt je lehce cítit že to beží furt..O to mi jde...
Prosinec 5, 201212 r Je jedno jestli mas kolecko otevrene nebo ne .. to nevypnes .. tim koleckem pouze zakryjes nebo odkryjes tu diru kterou to fouka.. i kdyz stejne kolem kolecka jde citit ze to netesni dokonale Upraveno Prosinec 5, 201212 r od BiGGy
Prosinec 6, 201212 r Nečetl..Mi neříkej že furt běží klima? Co je na tom špatně? Klima má být spuštěna celoročně respektive je to doporučení, i o tom se dá dočíst v manuálu nebo na fóru.
Prosinec 6, 201212 r Že tam v prosinci fouká studený vzduch, není nic divného Zjevně nejde přes výměník topení, ale jen klimatizace, takže v zime i při zapnutém topení fouká studený vzduch.
Prosinec 6, 201212 r Autor milos_s Ano takovou odpověd jsme chtěl slyšet :-D taky me napdalo že to jede jne bez topení v létě jsme to totiž nezkoušel jak to fouká kdyz vypnu klimu. auto mám pul roku. šulda - S tim nemužu souhlasit ,zbytečně máš větší spotřebu a o nějakou destinku menší výkon při zapnuté klima. Ano v zimě se má občas zapnout klima,ale rozhodně ne,aby běžela furt.
Prosinec 6, 201212 r Tak klima se např v -5C nezpusti ne?? nebo se mylim?? kdyz ted v aute topim - klima off tak si myslim ze do prihradky jde vzdych z venku proto je studeny i pri vypnute klimatizaci... pokud se mylim tak me opravte Upraveno Prosinec 6, 201212 r od BiGGy
Leden 28, 201312 r Já mám zase problém, že mi z tama nefouká žádný vzduch. A to ani v létě, auto mám rok, jak jsem jej koupil tak to fungovalo, ale po páru měsících to nějak přestalo. Ovládací kolečko mám samozřejmě otevřeno...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.