mcsolle Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 zaujimave ... diky za fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterB Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak cez víkend som nahodil nové poťahy. A takýto je výsledok. Ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 PeterB:Odkud máš ta potahy a kolik stáli,Ty tvoje se mi fakt moooc líbí,jsou super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterB Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Sú to poťahy od firmy MAD Rimavska Sobota. Objednával som ich v autosalóne VW a stáli 155 EUR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Mají nějaké www stránky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterB Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Mají nějaké www stránky? WWW.autopotahy.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 PeterB:Odkud máš ta potahy a kolik stáli,Ty tvoje se mi fakt moooc líbí,jsou super. Takže jsi dal za všechny potahy 155euro (+- 4200kč) nebo jenom za přední nebo jeden kus nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterB Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Takže jsi dal za všechny potahy 155euro (+- 4200kč) nebo jenom za přední nebo jeden kus nebo jak? Cena je za kompletnú sadu - predne sedacky, zadne sedacky, opierky a laktova opierka - prevedenie latka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
84mischo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Takze dnes mi prisiel ich vzorkovnik, poziadal som on len v utorok a napodivu je uz doma, prisla jedna obalka a v nej nastrihane asi 50ks latky, kozienky s podsivkou. Objednal som si tie vzorky len z toho dovodu ze mam prepalenu sedacku spolujazdca a myslel som ze mi na to sadne nejaka vzorka kedze mam od nich tie potahy. No asi uz tu moju vzorku nemaju Ale aspon som vyskusal tu dodavku na ktoru ste sa stazovali, neodpovedali na email ale prislo. Len som rozmyslal objednat nove potahy, nevie niekto ako zadat objednavku so specialnymy poziadavkami vysitia napisov a pod. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tak uz aj ja som si obliekol sedacky do potahov od MADu , obliekol som ale sedacky z Leona co mam v mojej octe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black_horse Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Ahoj lidi, tak konečně sem se sem po týdnu přemlování počítače dostal, potřebuji poradit, kde mužu sehnat ty kožený sedačky z octavie,myslím tím ty potahy nějakou adresu koho mužu kontaktovata jemožnost koupit jen předek?? díky za rady Polis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Honzin Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Ahoj, měl bych na Vás, co máte autopotahy od MADu pár dotazů. Jako asi Vám všem tady se mi mooooc líběj. Koukal jsem na jejich oficiální stránky autopotahy.sk / na montáž a maj tam ukázku, jak to montujou na Octavii II. Já mám F 1 a koukal jsem, jak to montujou dole u sedaček u řidiče a spolujezdce, že to tam jen tak jakoby zastrčej a nějak zaháknou, ale když jsem koukal k sobě uF1, tak nevim, jak bych to tam zastrčil, protože mi ten sedák od toho plastu dole nešel oddělit. A pak mám další dotaz, jestli se to používáním, jak se na tom sedí atd. nějak časem neshrne? Kámoš mi radil, abych si spíš nechal pošít ty sedačky do kůže, vyšlo ho to u Golfa na 7500,- tak to je takřka stejná cena, tak nevím, co se vyplatí. To pošití si nechal udělat zde : www.woo-doo.eu. Co si o tom myslíte? Předem děkuji za odpověď a za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 skus im napisat nech ti poslu video s montazou na fabiu, ja som si daval potahy do octavky, ale mam tam sedacky z leona, ku potahom som dostal cd s navodom presne ne tie sedacky co mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 dilemu chcem kupit potahy od MADu len neviem sa rozhodnut pro kozenku a normalne textil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 tak jde o to jestli ses ochotnej za to dat takovy penize... ja mam latku a sem naprosto spokojenej... mne by se libila kombinace latkovej stred a alcantra na boku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 cena je ok cca 330.-€len ci sa oplati davat kozenku od MAD RS DESIGN silver-ide o to ze kamarat mal kozu v aute a v zime bol strasne zima v aute a a v lete zase strasne teplo a vsetko sa lepilo na telo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 ja bych nikdy kozeny sicny nechtel... max alcantru, ale kuzi nee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 pozicaj som si foto od alien ,take nieco by som chcel na boko kozenka a strede latka. a alcantru ako vypada ako textil -dierava latka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 pozicaj som si foto od alien ,take nieco by som chcel na boko kozenka a strede latka.a alcantru ako vypada ako textil -dierava latka? Nedej na kamoša, je to nesmysl. Druhým rokem vlastním potahy od firmy MAD a absolutní spokojenost. Boky mám koženkové v barvě silver a středy v červené RS, barevně podobné jak má ROBO PP. V zimě je to na prvý poses opravdu chladnější, ale v létě bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Nedej na kamoša, je to nesmysl. Druhým rokem vlastním potahy od firmy MAD a absolutní spokojenost. Boky mám koženkové v barvě silver a středy v červené RS, barevně podobné jak má ROBO PP. V zimě je to na prvý poses opravdu chladnější, ale v létě bez problémů. mas ako ten CLASSIC alebo RS DESIGN?daj aj foto ako mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Pro Mysterx 888 Je to foceno dnes večer a fotky žádná sláva. Jedná se o RS DESIGN + SILVER koženka. Musel bych pohledat fakturu co na ní je vůbec napsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 dakujem ti za foto ,ak nahle budu € tak si idem kupit RS style od MAD kozenka black a stred silver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Pridávam poťahy na inšpiráciu: Fábia II Poťah RS design- kraje latka blackT1 stred silverR2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thor-! Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Tady jsem od nich dostal meil s cenikem. máme nasledovné cenové skupiny autopoťahov. 0 skupina : 3284,- ck 1 skupina : 3998-, ck CLASSIC COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM BLACK, FASHION, FASHION NIMBUS 1A skupina : 4855,- ck CLASSIC COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM ANTRACIT, CAMEL, ACHAT, NIMBUS 2 skupina : 5141,- ck RS DESIGN COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM BLACK, FASHION, FASHION NIMBUS ( AJ SUPERB ANTRACIT , SUPERB BLUE ) 2A skupina : 5569,- ck RS DESIGN COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM ANTRACIT, NIMBUS, ACHAT, CAMEL ( AJ SUPERB ANTRACIT, SUPERB BLUE ) 3 skupina : 7997,- ck CLASSIC COLLECTION S LEATHER LOOK OKRAJOM 4 skupina : 8854,- ck RS DESIGN COLLECTION S LEATHER LOOK OKRAJOM 5 skupina : 9425,- ck DYNAMIC COLLECTION 6 skupina : 11995,- ck ALCANTARA PERFO S LEATHER LOOK OKRAJOM 7 skupina : 13280,- ck ALCANTARA IL S LEATHER LOOK OKRAJOM ceny sú uvádzané s DPH pre 5 miestne vozidlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Pridávam poťahy na inšpiráciu: Fábia II Poťah RS design- kraje latka blackT1 stred silverR2 kolik te staly diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.