SUP1 Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Tak to není co řešit, myslím. To je vyčerpávající odpověď a jakmile se rozhodnu, jdu do vodníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 no pro diesely a ještě ke všemu manuál, je to asi nejlepší a nejšetrnější řešení, ale zase né nejlevnější, když vezmu tu cenu jak byla psána, že bych to sehnal 5-6 tisíc ze sekáče, kolik tak vyjde montáž, jen tak zhruba nástřel, co se musí vše nechat udělat či vyměnit a tak podobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 já když jsem to minulý rok hledal, cena se pohybovala kolem těch 6 až 7mi a kdž jsem jim napsal, z 80% jsem se dozvěděl, že do dvou tisíc i namontují, prý podle auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Si myslím, že to extra problém nebude. Napopojit se téčkama na okruh chlazení, přivést k tomu napájení a vyřešit spínání ventilátoru topení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 (editace) až to bude pro někoho z vas aktualní, mužu poradit z montaží,popřípade poskytnout aj navod jete se da koupit komplet kolem 8000 a10000 ,zapojit to dokaže pruměrny kutil Editováno: 13. Říjen 2013, autor: supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.