Brady666 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Tak potom, co jsem se dozvěděl v jiným tématu, tak jdu do výměny zbývajících... asi to budou ještě původní veteráni, tak jsem objednal zbývající originály a po prdeli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 kdyby ani to nepomohlo, zkontroluj podle schematu kostrici body zapalovani, stalost 12V od rele napajeni RJ (v motorovem prostoru vlevo) co jde ke vsem civkam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrAT Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Tak potom, co jsem se dozvěděl v jiným tématu, tak jdu do výměny zbývajících... asi to budou ještě původní veteráni, tak jsem objednal zbývající originály a po prdeli :-) Neptal jsi se ve Škodovce ? Možná máš nárok na bezplatnou výměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Zdravím pánové. Mám problém. Při ostřejší jízdě cuká motor. Zkrátka plynule táhne táhne a pak se sekne např u 4.500ot/min a dál mě to neche pustit, zařadím další kvalt tahá a pak cca u 3500ot/min zase cuká, při ubrání plynu vše OK .. Co to muže být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 palivovy filter si kedy menil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Nevim kdy byl měněný, dle mě byl, koukal jsem a něco tam možná i "zpizdil" je kolem hadičky u paliváku je omotaná černá lepící páska, takže dle mě měnil, ale asi nechám vyměnit i palivový filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boash Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Kdyby nekdo chtel menit civky,tak doporucuju z TFSI...jsou naprosto bezproblemove,lepsi chod a malinko mensi spotreba je potreba jen koupit adaptery...mam je doma kdyby nekdo chtel nejde pouzit na AGU jinak pasujou vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Ahoj, ja sice civky ted nepotřebuju, ale mužes mi hodit nějaky čislo dílu i ty adaptery z TSI? Abych měl přehled o cenach atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šindy87 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Ahoj, odhodlal jsem se napsat první příspěvek. Roky pročítám toto fórum a velmi často mi pomohlo. Proto bych rád pomohl já, alespoň informací. Pořídil jsem si Octavii 1.8T RS, rok 2004. Před pár lety probíhala od škodovky akce na výměnu zapalovacích cívek, které byly náchylné na selhání. Jednalo se o motory 1.8T a 2.0 TFSi. Koukal jsem na své cívky a výrobní číslo končilo na 115A. Pročítal jsem tedy další fóra a cívky, které nekončily na D, či R ve Škodovce zdarma měnili. Tento týden jsem tedy navštívil autorizák a zjišťoval jsem, zda se to stále v rámci té akce mění. (Akce byla zahájena někdy v roce 2011, čili, už je to delší doba) A stále se mění. Cívky mi všechny, zdarma, v rámci té akce, její označení je 28F7, vyměnili. Samozřejmě Vám vymění pouze originální cívky. Pokud máte aftermarket, tam už bohužel měnit nebudou. Ve Škodovce mi pak velmi příjemný a ochotný servisák potvrdil, že se mění všechny, krom revizí R a D. Já jsem dostal s označením D. Pro 1.8T v ETCE jsem jiné ani neviděl. Pokud tedy máte s nimi problém tak si zkontrolujte, jaké máte. Pokud máte některou jinou revizi, než výše uvedené, měli by vám je zdarma vyměnit. U mě to byly od návštěvy do výměny dva dny (vyměnili mi je na počkání), ale asi to bude velmi individuální a bude asi i záležet na ochotě. Každopádně, doufám, že to někomu alespoň trošku pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.