samurai Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 A nebo když tam něco ukrutně smrdí a ty se potřebuješ podívat, jestli jsi to vyšlápl ty, nebo spolujezdec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 tak nějak, ale opravdu by mě zajímalo proč ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Někdo třeba nemůže najít ten správný pedál, tak si na něj potřebuje posvítit. Jinak to za jízdy nemá nějaký rozumný smysl. Když to někomu vyhovuje...proti gustu žádný dišputát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 spousta věci na autě nemá pro spoustu uživatelů nejen za jízdy smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 no hlavně že za ně zaplatí výrobci...protože buď mám automobil k tomu aby mě odvezl z bodu A do bodu B - to je mi pak celkem fuk co tam je nebo není ,anebo mě řízení baví a to taky nutně nemusím mít kdejakou novinku..páč světla umím rozsvítit ,za volantem nespím, zaparkovat taky zvládnu , v pruhu se udržím a na boty si ve tmě taky nepotřebuji svítit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Ono možná pro někoho kdo pracovně najdete tisíc km denně a mezi tím pár jednání se autopilot hodí a může zachránit život. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Myšleno line assistant a adaptivní tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Jo, to je možné, otázka je, jestli takto unavený řidič patří za volant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Je jasné, že nepatří. Ale rovněž je jasné, že i přesto takoví na silnicích jsou. Bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 a nejen na silnicích, posléze i mimo silnice... bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Vnitřní dětské zrcátko půjde pořád z příslušenství nebo se vrátí do výroby v novém MY ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 a ejhle... Sport look pack black Sport Look paket obsahuje: - Spojler na zadním víku v lesklé černé barvě - Vnější zpětná zrcátka v lesklé černé barvě- Sada dekorativních fólií v černé barvě s karbonovou texturou pro boční a 5. dveře- Lišta předního spoileru v lesklé černé barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Kluci, když jste někdo kupovali Octávku 3 jakou jste na ní dostali slevu? Představte si jeden kolega na Activa, TSI 63kw, v bílé, s Centrální zamykáním, mlhovky, Active plus, síťový program, zadní stěrač, palubní počítač,koberečky + nechal si ještě nastříkat kliky a zrcátka do barvy auta. Cena vozu před slevou 376000,- Faktura 336000,- Nechápu.... Když jsem se bavil já s prodejcem ten se mi dušoval že na autě mají oni 7% a více těch cca 13% dát prostě nemůže.... Jaké zkušenosti máte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 16% ZDE je objednávka a příslušné vlákno kde se to řeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 19 % ZDE je odkaz na vlákno - tím nechci říci kdo je lepší, jen chci ukázat že různí prodejci mají různé možnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Když sem dám jaká je nabídka na TOTO tak mě ukamenujete a zase bude nedůvěra, 492 400,- včetně dph Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diver Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 (editace) Zdravím, nevím jestli to patří do tohoto tématu. V rámci operativního leasingu někdy na květen mám objednáno. OCTAVIA Elegance 1.2 TSI 77 kW Modrá Race metalíza Vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním, Stěrač zadního okna s ostřikovačem a cyklovačem, KESSY - bezklíčové odemykání, zamykání a startování, Rezervní kolo, Malý kožený paket (3ramenný multifunkční kožený volant s ovládáním pro rádio a telefon), Infotainment rádio "BOLERO", Paket Elegance Plus II (Kola z lehké slitiny DENOM 17", pneu 225/45 R17, Kontrola tlaku v pneumatikách, Asistent pro rozjezd do kopce, "PARKING ASSISTANT" - parkovací senzory vpředu a vzadu, barevný MAXI DOT, Komfortní telefonování (Bluetooth), bezdrátové spojení s vnější anténou, "DRIVER ACTIVITY ASSISTANT"), "LIGHT ASSISTANT" s "DAY LIGHT", dešťový senzor, osvětlení prostoru pro nohy vpředu a vzadu, Bi-Xenonové světlomety s AFS a s LED denním svícením, automatická regulace sklonu světlometů, výsuvné integrované ostřikovače světlometů a přední mlhové světlomety černé Konfigurace víceméně daná fabrikou. Editováno: 21. leden 2014, autor: Diver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Tak to čumím pánové.... Mno, asi to budu muset vzít trochu více za pačesy... A psát psát a psát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 (editace) Pozor od ledna se změnily podmínky a fabrika ŠA už nedává prodejcům tak velkou slevu jako v roce 2013.... pak je otázka kolik ti dají ještě ze svoji marže.... ale těch 16% a 19% jsou nabídky z roku 2013.... Editováno: 21. leden 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 OK, jaká myslíte že by mohla být teda sleva? třeba max alespoň 12-15% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Tak pozor, nabídka kterou jsem dával je z 20.1.2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Zdravím, nevím jestli to patří do tohoto tématu. V rámci operativního leasingu někdy na květen mám objednáno. OCTAVIA Elegance 1.2 TSI 77 kW Modrá Race metalíza Vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním, Stěrač zadního okna s ostřikovačem a cyklovačem, KESSY - bezklíčové odemykání, zamykání a startování, Rezervní kolo, Malý kožený paket (3ramenný multifunkční kožený volant s ovládáním pro rádio a telefon), Infotainment rádio "BOLERO", Paket Elegance Plus II (Kola z lehké slitiny DENOM 17", pneu 225/45 R17, Kontrola tlaku v pneumatikách, Asistent pro rozjezd do kopce, "PARKING ASSISTANT" - parkovací senzory vpředu a vzadu, barevný MAXI DOT, Komfortní telefonování (Bluetooth), bezdrátové spojení s vnější anténou, "DRIVER ACTIVITY ASSISTANT"), "LIGHT ASSISTANT" s "DAY LIGHT", dešťový senzor, osvětlení prostoru pro nohy vpředu a vzadu, Bi-Xenonové světlomety s AFS a s LED denním svícením, automatická regulace sklonu světlometů, výsuvné integrované ostřikovače světlometů a přední mlhové světlomety černé Konfigurace víceméně daná fabrikou. Zdravím, nevím jestli to patří do tohoto tématu. V rámci operativního leasingu někdy na květen mám objednáno. OCTAVIA Elegance 1.2 TSI 77 kW Modrá Race metalíza Vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním, Stěrač zadního okna s ostřikovačem a cyklovačem, KESSY - bezklíčové odemykání, zamykání a startování, Rezervní kolo, Malý kožený paket (3ramenný multifunkční kožený volant s ovládáním pro rádio a telefon), Infotainment rádio "BOLERO", Paket Elegance Plus II (Kola z lehké slitiny DENOM 17", pneu 225/45 R17, Kontrola tlaku v pneumatikách, Asistent pro rozjezd do kopce, "PARKING ASSISTANT" - parkovací senzory vpředu a vzadu, barevný MAXI DOT, Komfortní telefonování (Bluetooth), bezdrátové spojení s vnější anténou, "DRIVER ACTIVITY ASSISTANT"), "LIGHT ASSISTANT" s "DAY LIGHT", dešťový senzor, osvětlení prostoru pro nohy vpředu a vzadu, Bi-Xenonové světlomety s AFS a s LED denním svícením, automatická regulace sklonu světlometů, výsuvné integrované ostřikovače světlometů a přední mlhové světlomety černé Konfigurace víceméně daná fabrikou. Mám objednáno to samé, ale 1.4. Objednával jsem 24.10 a už 14.1 volali, že auto je, ale jdu pro něj až 12.2. Moc se mi ani nechce. Padá sníh a jezdit bokem se čtyřkolkou mě baví víc;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Na oparitvní leasing jsem dostal bez smlouvání 13,5%, 12% na IČO je běžných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Verze L&K bude vystavena na ženevském autosalonu 2014. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) A ten je 6. až 16. března, kde jinde než v Ženevě .... to je za chvilku, to už by mohly pomalu "náhodou" prosáknout nějaké informace od ŠA do medií... Editováno: 23. leden 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.