Přejít na obsah

Koupě nové OIII - výbava, motor, atd.


rsrsrs

Doporučené příspěvky

Na oparitvní leasing jsem dostal bez smlouvání 13,5%, 12% na IČO je běžných.

 

Co vím, tak max na IČO je 12,5% při koupi jednoho auta.... ...standart od ledna 2014 je už jen 10% <_< ....

 

Pokud odebereš tři a více aut za rok (myslím, že jaký to bude model - je jedno) tak ti dají ještě o nějaká procenta víc....

 

Ještě zkouším přes partneskou firmu co nakupuje auta u ŠA ve větším množství....cca 100 ks za rok... pak sem napíšu...co mě nabídnou....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak už ta potvora je doma. No, není z toho takový pěkný výhled jako u Yetiho, ale zvyknu si rychle. Je prostě vidět, že oproti Yetimu to má náskok pár let.

Ale co jsem si všiml po 30 km jízdě, že při zatočení do leva je slyšet nějaký zvuk jakoby od motoru, na druhou stranu to nedělá.

Pak Kessy - docela pohodová věc, jen nechápu, proč při zamykání se musí sahat na ten čudlík na madle, když při odemykání se chytne klika klasicky, ale to je jen o zvyku.

Motor táhne příjemně a oproti Yetimu to jede určitě lépe. Xeny jsem zatím nemohl vyzkoušet, to mě mrzí nejvíc, ale určitě to bude o level dále:)

A co se týče spotřeby, tak na to jsem upřímně zvědavej. Trošku mě překvapilo, že po 30 km jsem měl průměr 7,5L a po slušném roztáhnutí jedničky, dvojky a trojky asi po 500 m to vyskočilo na 7,9L. To bych upřímně nečekal. Ale je to syrový motor a jsem zvyklej léta z nafty.

Ale jinak to táhne opravdu příjemně, mile mě to překvapilo.

Akorát jsem si nevšiml, že na palubce mám pod čelním sklem nějakou čmouhu asi 20 cm dlouhou.

Jinak si myslím, že bude docela porod parkovat někam do řady:( Byl jsem zvyklej na combi auta a prostě pouze podle zrcátek nezaparkuju a podle posledního povozu je tohle auto jako kráva:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ten zvuk při rejdu pod plynem více doleva než doprava jsem taky zaznamenal, něco málo TADY v mém vlákně a něco podobného myslím pozoroval i Maverick a Kačer ale víc se to tady nerozebíralo, čekal jsem jestli se to vrčení bude nějak vyvíjet ale je to po cca 6tis. km stejné tak zatím neřeším.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak takhle jsem to ještě nepozoroval, ale vždy jsem měl nohu na plynu. Je možný, že to bude posilovač, ale kdo ví. Teď se spíš soustředím na ostatní funkce a kravinky. Myslel jsem, že tam bude Start/Stop a naštěstí ne:) Osvícení podlahy vypnuté, zapnuté jen Leaving. Prostě mi to už takhle rozumně nastavili:)))) Ale prolezl jsem si celý Infotainment :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo pěkný kousek - no teda až na tu barvu - modro-zelená je na autě divná, možná to ale dělají ty fotky, protože na každé je odstín barvy trošku jiný...

 

Pak bych odělal tu panoramatickou střechu a dal místo toho adaptivní tempomat, a ještě bych ušetřil :kol-27:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hravče, jdi si prosím tě psát do O3 sekce o medailích, total offtopic... pak tady poučuješ další lidi....

&nbsp;

stačí trošku prohledat internet, v indii a v polsku prodávají komplet sady PLA 2.0, TMP, sadu se senzory na tlak jednotlivých pneu atd. akorát to prostě stojí dost peněz, takže se to nevyplatí..

hravče ano zvládnu VIM i třeba na MMI

 

akorát to stojí docela dost chechtáků...

IMG_20140218_115006.jpg

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

krása RS 

 

jen pro zajímavost:

 

OCTAVIA  RS TD lift.  135/2.0    Stříbrná Brilliant metalíza   RS červené prošití r.v.  2013  km 17247  ceníková cena: 857 387 Kč   zam. cena: 541 548 Kč

 

a jedna pěkná elegance 2,0 TDI 

 

OCTAVIA ELE TD  lift  110/2.0    Modrá Race metalíza   Béžoý int.   r.v. 2013   km 19131  ceníková cena :781 435 Kč    zam. cena: 496 958  Kč

 

 

 edit: a dokonce už některé vozy zase mají dálniční známky... 

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...