Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A nebo když tam něco ukrutně smrdí a ty se potřebuješ podívat, jestli jsi to vyšlápl ty, nebo spolujezdec. :D

tak nějak, ale opravdu by mě zajímalo proč ne...

Někdo třeba nemůže najít ten správný pedál, tak si na něj potřebuje posvítit. :kol-28:  Jinak to za jízdy nemá nějaký rozumný smysl. Když to někomu vyhovuje...proti gustu žádný dišputát.

spousta věci na autě nemá pro spoustu uživatelů nejen za jízdy smysl

no hlavně že za ně zaplatí výrobci...protože buď mám automobil k tomu aby mě odvezl z bodu A do bodu B - to je mi pak celkem fuk co tam je nebo není ,anebo mě řízení baví a to taky nutně nemusím mít kdejakou novinku..páč světla umím rozsvítit ,za volantem nespím, zaparkovat taky zvládnu , v pruhu se udržím a na boty si ve tmě taky nepotřebuji svítit...

Ono možná pro někoho kdo pracovně najdete tisíc km denně a mezi tím pár jednání se autopilot hodí a může zachránit život.

Myšleno line assistant a adaptivní tempomat

Jo, to je možné, otázka je, jestli takto unavený řidič patří za volant...

Je jasné, že nepatří. Ale rovněž je jasné, že i přesto takoví na silnicích jsou. Bohužel...

a nejen na silnicích, posléze i mimo silnice... bohužel

Vnitřní dětské zrcátko půjde pořád z příslušenství nebo se vrátí do výroby v novém MY ?

a ejhle...

Sport look pack black

Sport Look paket obsahuje:

- Spojler na zadním víku v lesklé černé barvě 
- Vnější zpětná zrcátka v lesklé černé barvě
- Sada dekorativních fólií v černé barvě s karbonovou texturou pro boční a 5. dveře
- Lišta předního spoileru v lesklé černé barvě

Kluci, když jste někdo kupovali Octávku 3 jakou jste na ní dostali slevu?

Představte si jeden kolega na Activa, TSI 63kw, v bílé, s Centrální zamykáním, mlhovky, Active plus, síťový program, zadní stěrač, palubní počítač,koberečky + nechal si ještě nastříkat kliky a zrcátka do barvy auta. Cena vozu před slevou 376000,- Faktura 336000,- Nechápu....

Když jsem se bavil já s prodejcem ten se mi dušoval že na autě mají oni 7% a více těch cca 13% dát prostě nemůže.... Jaké zkušenosti máte vy?

16% ZDE je objednávka a příslušné vlákno kde se to řeší.

19 % ZDE je odkaz na vlákno - tím nechci říci kdo je lepší, jen chci ukázat že různí prodejci mají různé možnosti...

Když sem dám jaká je nabídka na TOTO tak mě ukamenujete a zase bude nedůvěra, 492 400,- včetně dph

Zdravím, nevím jestli to patří do tohoto tématu. V rámci operativního leasingu někdy na květen mám objednáno.

OCTAVIA Elegance 1.2 TSI 77 kW

Modrá Race metalíza

Vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním,

Stěrač zadního okna s ostřikovačem a cyklovačem,

KESSY - bezklíčové odemykání, zamykání a startování,

Rezervní kolo,

Malý kožený paket (3ramenný multifunkční kožený volant s ovládáním pro rádio a telefon),

Infotainment rádio "BOLERO",

Paket Elegance Plus II (Kola z lehké slitiny DENOM 17", pneu 225/45 R17, Kontrola tlaku v pneumatikách, Asistent pro rozjezd do kopce, "PARKING ASSISTANT" - parkovací senzory vpředu a vzadu, barevný MAXI DOT, Komfortní telefonování (Bluetooth),

bezdrátové spojení s vnější anténou,

"DRIVER ACTIVITY ASSISTANT"),

"LIGHT ASSISTANT" s "DAY LIGHT",

dešťový senzor, osvětlení prostoru pro nohy vpředu a vzadu,

Bi-Xenonové světlomety s AFS a s LED denním svícením, automatická regulace sklonu světlometů, výsuvné integrované ostřikovače světlometů a přední mlhové světlomety černé

Konfigurace víceméně daná fabrikou. 

Upraveno od Diver

Tak to čumím pánové.... Mno, asi to budu muset vzít trochu více za pačesy... A psát psát a psát....

Pozor od ledna se změnily podmínky a fabrika ŠA už nedává prodejcům tak velkou slevu jako v roce 2013.... pak je otázka kolik ti dají ještě ze svoji marže.... ale těch 16% a 19% jsou nabídky z roku 2013....

Upraveno od Napalm

OK, jaká myslíte že by mohla být teda sleva? třeba max alespoň 12-15%

Tak pozor, nabídka kterou jsem dával je z 20.1.2014

Zdravím, nevím jestli to patří do tohoto tématu. V rámci operativního leasingu někdy na květen mám objednáno.

Modrá Race metalíza

Rezervní kolo,

Malý kožený paket (3ramenný multifunkční kožený volant s ovládáním pro rádio a telefon),

Paket Elegance Plus II (Kola z lehké slitiny DENOM 17", pneu 225/45 R17, Kontrola tlaku v pneumatikách, Asistent pro rozjezd do kopce, "PARKING ASSISTANT" - parkovací senzory vpředu a vzadu, barevný MAXI DOT, Komfortní telefonování (Bluetooth),

Bi-Xenonové světlomety s AFS a s LED denním svícením, automatická regulace sklonu světlometů, výsuvné integrované ostřikovače světlometů a přední mlhové světlomety černé

Modrá Race metalíza

Rezervní kolo,

Mám objednáno to samé, ale 1.4. Objednával jsem 24.10 a už 14.1 volali, že auto je, ale jdu pro něj až 12.2. Moc se mi ani nechce. Padá sníh a jezdit bokem se čtyřkolkou mě baví víc;-)

Na oparitvní leasing jsem dostal bez smlouvání 13,5%, 12% na IČO je běžných.

Verze L&K bude vystavena na ženevském autosalonu 2014. :kol-47:  :kol-31:

A ten je 6. až 16. března, kde jinde než v Ženevě .... to je za chvilku, to už by mohly pomalu "náhodou" prosáknout nějaké informace od ŠA do medií... :kol-24:

Upraveno od Napalm

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.