Hunterkyjov Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 nakodovano baterii se nevybijí akorat nefunguje na volantu ovladaní hlasitosti +/- a po zapnutí to po me vzdy zada CODE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 (editace) máš v konektoru radia 2x stálé plus? hlasitost ti v předface nepůjde Editováno: 6. Březen 2013, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 máš v konektoru radia 2x stálé plus? tak to nevím ale vsimnul jsem si ze se me ztratí ulozene stanice a musim znovu ukladat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 To bude tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 trochu to upresnite jsem amater :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Že nejspíš nemáš v konektoru stálý plus proto radio nedrží pamět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 tomu rozumím ale napis te navod jak to opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 nelze napsat návod když to nikdo nevidí, bůh ví co s tím máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 o2 2005 , radio swing , gateway 7N0 907 530C . nedrzí pamět zitra na to kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 tak jsme nic nezjistil ale nekde jsem cet ze to moze zpusovat slaba autobaterie je to mozne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcusfabie Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 zdar chlapy mam dotaz jsem v tomhle lajk mam ocII combi vymenil sem steam za swing uplne me to vympaltilo baterku.nasel jsem geteway ze musim koupit ale jaky tip ?muzete mi poradit nejak? dik za jake koliv info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 zdravim chlapci octavia 2 rok 2008 s radiom melody gateway 1K0 907 530 P a cuvacie senzory zadne 1Z0 919 283 B. potreboval by som zistit ci tato gateway je vhodna pre radio swing/bolero a ci bude tato RJ cuvacich senzorov zobrazovat vizualizaciu na displeji radia. Ak nie prosim poradte co mam vymenit popripade cital som nikde ze treba upravit zapojenie cuvacich senzorov do RJ ktora to podporuje no nikde nic podrobneho co by ma viedlo nato co a ako mam presne robit. Dakujem za akukolvek pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro43434 Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Caute trosku obnovim tuto temu. Octavia 2 r.v.2006 vymenil a nakodoval som gateway 1k0 907 530 S a dal som radio swing co je vsetko ok. No cuvacie senzory mi do teraz isli na gateway 1z0 907 530 h a skoda stream. A na swingu nefunguje zobrazovanie auticka r.j. 1Z0 919 283 B , je mozne ze pre gateway?? mam kupit inu? v kodovani nieje problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Pokud se nepletu, tak stara jednotka parkovacich senzoru se Swingem nespolupracuje. Musis poridit novou jednotku senzoru a upravit zapojeni senzoru do jednotky. Samotne senzory muzou zustat stare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro43434 Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 (editace) Cize musim kupit facelift rj senzorov? , upravit zapojenie je pohode, a na prve stranke je napisane ze kupit AA jednotklu.Cize je mi zbytocne hladat inu gateway? Editováno: 4. Červenec 2018, autor: jaro43434 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Hmm, tak pokud ferda psal, ze gateway AA to vyresi, tak bych mu veril. Takze asi fakt shanet gateway. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro43434 Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 len cim tym myslel ze pojde a parkovacie senzory. ci nemal na mysli mf volant. nasiel som na nete ze potrebne vymenit rj parkovacich senzorov asi za facelift , len ma zaujima dalsia vec. bude ukazovat klimatronic, teplotu klimy, ventilator econ atd co mi teraz ukazuje, alebo pridem o tuto moznost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piwell84 Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Tuhle výměnu jsem absolvoval taky na předface. Po připojení Swingu na stávající gateway K mi to baterku nevybíjelo. Pak jsem připojil Yatour MP3 (SD, USB, AUX "náhradu" CD changeru) a začlo to baterku vyžírat, brutálně. Gateway AA jsem měl už na cestě, po výměně a nakódování v pohodě. Taky mi nejde nastavení hlasitosti z volantu, jinak jede vše. Mimo toho, že nedokážu rozsvítit displej naplno (to se ještě se starou gatewayí nahodile samo povedlo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 swing ztrací pamět je za potrbí prehodit kabely ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.