Barmalej Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Měl jsem tu čest se svést při předváděcí akci v autosalonu Škoda. Při plném zatížení (3 čeští chlapi cca 270 kg a 2 dívky) jsme při přejíždění menšího dolíku klesli až na doraz. Pěkně to bouchlo. Zklamalo mě to, páč jsem čekal za ty prachy více komfortu nebo spíše tužší pružiny. Jinak co se týče průjezdu zatáček a celkového chování ve standardních situacích by to stačilo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 dneska jsem přešel z origo 215/45 R16 na zimní 185/90 R15 oboje alu. musím říct, že se určitě pro mě vyplatí ty větší kola. jednak ty malý vypadají blbě zvenku. to že se víc auto houpe a je měkčí přikládám zimním gumám. řízení je teď takový jalový, lehký, nejistý. stejně tak nájezdy do zatáček a brždění. myslel jsem, že vzhledem v ceně gum těch 16tek se jich po ojetí zbavím a přejdu na levnější 15ky, ale určitě to neudělám, protože žádnej komfort o kterým se mluví v podobě menších kol nehrozí a naopak se s tím hůř pocitově jezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.