vlado93 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Zdravím..vlastním Škodu Fabiu 1.2mpi má už nabehaných dosť km..ale mám k dispozícií motor 1.2htp..tak sa chcem spýtať či je potrebná aj výmena riadiacej jednotky alebo sa používa tá istá?..Ďakujem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Kolikrát míníš ještě duplikovat jedno téma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Už ho nech,sem,do správné sekce jsem ho navedl já. Tak už to snad je naposled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 ŘJ je pořád jedna a ta samá ... mám teď jednu funglovku na F I ještě s roční zárukou doma a nemůžu jí udat, páč se ty potvory nekazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado93 Vloženo 3. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Ďakujem za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.