Publikováno Prosinec 30, 201212 r Potřeboval bych poradit jak ho mám propojit na komfortní jednotku.mám origo DO.Návod na alarm mám ale spíš bych potřeboval návod propojení do fábie.díky
Červen 17, 20178 r Dobrý den, na centrální řídicí jednotce komfortního systému je 12pólová (hnědá) svorkovnice, která má na kontaktu T12b/6 sirénu varovného zařízení. Nemáte prosím zkušenost, zda se zde neobjeví napětí při aktivaci originálního alarmu ? Tím bych mohl využít originální alarm pro ovládání GSM zařízení. Upraveno Červen 17, 20178 r od .Honza.
Červenec 31, 20178 r V 17.6.2017 na 17:35, .Honza. napsal: Dobrý den, na centrální řídicí jednotce komfortního systému je 12pólová (hnědá) svorkovnice, která má na kontaktu T12b/6 sirénu varovného zařízení. Nemáte prosím zkušenost, zda se zde neobjeví napětí při aktivaci originálního alarmu ? Tím bych mohl využít originální alarm pro ovládání GSM zařízení. Zdravím, je na tomto kontaktu napětí i při zamykání-odemykání ? Chci nějakou zvukovou odezvu . Děkuji
Červenec 31, 20178 r Tak to nevím. Je to na straně 50 - odstavec 1.6.3 Já bych potřeboval 12V při poplachu originálního alarmu. Montážní-místa---Pojistkový-box B,-pojistkový-box A-na-akumulátoru,-reléový-box,-přídavný-držák-pojistek-(od-prosince-2006).pdf
Červenec 31, 20178 r Není jednodušší, než nad tím spekulovat, to změřit? Napíchnout tam V-metr, nebo žárovku a zamknout-odemknout.
Červenec 31, 20178 r No právě že není. Těch konektorů je v autě hodně, kabel je třeba odizolovat a napojit se na něj a zpátky kvalitně zaizolovat. Proto než rozebrat půl auta je lepší se zeptat zkušenějších a potom už jít najisto.
Červenec 31, 20178 r Před hodinou, .Honza. napsal: No právě že není. Těch konektorů je v autě hodně, kabel je třeba odizolovat a napojit se na něj a zpátky kvalitně zaizolovat. Proto než rozebrat půl auta je lepší se zeptat zkušenějších a potom už jít najisto. Honza má naprostou pravdu, navíc do některých pinů by kostra ( přes žárovku ) mohla i ublížit, díky za ten odkaz, máš i schémata a od toho alarmu ? Upraveno Červenec 31, 20178 r od pajos
Srpen 1, 20178 r Bohužel nemám. Jen jsem využil tento příspěvek, protože řeším stejný problém, ale s Teltonikou. Rád bych využil její digitální vstup, aby mi přišla SMS při aktivaci alarmu. Také řeším v jiném vláknu co rozpojit, aby auto nejelo, ale abych nepobláznil řídící jednotku. Upraveno Srpen 1, 20178 r od .Honza.
Srpen 2, 20178 r Převodník k tomu existuje - LV-CAN200. Já ale nepotřebuji vzdálenou správu. Stačí jen využít vstupy.
Srpen 4, 20178 r mrkni na to : https://alarmtuning.cz/univerzalni-can-bus-modul-do-auta-can-r-s.htm#long_popis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.