Marchell Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Nazdar chlapi,nemáte náhodou někdo zkušenost s přepravou psa (NO) v kufru FII? Scháním totiž přepr. klec s co největšími rozměry a nerad bych koupil něco,co se mi do kufru jen o chlup nevleze,díky nějaké ... Pokud je teda mezi námi nějaký "pejskař",rád si nechám něco doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Dle mého názoru by bylo nejlepší zajet někam kde takové věci prodávají a přímo si to vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 nevím jestli potřebuješ klec, ale já si pořidíl vak a je to ok. http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=DMA629001&searchcat=0000000110&ref=%3fak%3dDMA629001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 3. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2013 @ žralok: Pár zverimexů už jsem navštívil a buď měli klece nebo kenely zrovna malých rozměrů,nebo větší jedině na objednávku. Dokonce jsem se i setkal s prodavačkou,která o možnost vyzkoušení v kufru nechtěla ani slyšet... Na netu je jich hromada,ale co nevidíš a nevyzkoušíš je riziko. @ kokta7: Jaké plemeno v tom převážíš? Nelítá ti tam ze strany na stranu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.