Publikováno Leden 2, 201312 r Nazdar chlapi,nemáte náhodou někdo zkušenost s přepravou psa (NO) v kufru FII? Scháním totiž přepr. klec s co největšími rozměry a nerad bych koupil něco,co se mi do kufru jen o chlup nevleze,díky nějaké ... Pokud je teda mezi námi nějaký "pejskař",rád si nechám něco doporučit.
Leden 2, 201312 r Dle mého názoru by bylo nejlepší zajet někam kde takové věci prodávají a přímo si to vyzkoušet.
Leden 2, 201312 r nevím jestli potřebuješ klec, ale já si pořidíl vak a je to ok. http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=DMA629001&searchcat=0000000110&ref=%3fak%3dDMA629001
Leden 3, 201312 r Autor @ žralok: Pár zverimexů už jsem navštívil a buď měli klece nebo kenely zrovna malých rozměrů,nebo větší jedině na objednávku. Dokonce jsem se i setkal s prodavačkou,která o možnost vyzkoušení v kufru nechtěla ani slyšet... Na netu je jich hromada,ale co nevidíš a nevyzkoušíš je riziko. @ kokta7: Jaké plemeno v tom převážíš? Nelítá ti tam ze strany na stranu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.