Publikováno Leden 3, 201312 r Zdravim. Mám problém s tímto motorem. Při jízdě mi auto chcíplo a nejde nastartovat. Zjistil jsem, že ŘJ motoru nepošle kostru na relé palivového čerpadla. Relé i čerpadlo OK. Plus na relé trvalé i od spínačky OK. Napájení ŘJ motoru OK. Dále to nehází jiskru. Napájení na zapalovacím modulu i samotný modul OK. Všechny pojistky OK. Nelze se do ŘJ VAGem připojit. Jsem už bezradnej. Prosím nevíte někdo co by s tím mohlo být. Dík.
Leden 3, 201312 r Ahoj, proběhni to ještě jednou. Pojistky proměř - že není prasklá neznamená, že není vadná.... Mohla se třeba přepálit na konci a jak jí vrátíš zpět nevede. co spínačka? Točí startér motorem? Imobilizér - bliká žlutý symbol? Bývá problém u cívky imobilizéru....
Leden 3, 201312 r Autor Díky za radu. Pojistky mĕřim každou chvíli. Starter točí jak divej. Cívku imobilizeru jsem nekontroloval. Ani nevim kde je. Nevíte nĕkdo kde jí najdu a jak jí zkontroluju? EDIT: Jo a ještĕ jsem zapomnĕl. Žlutý symbol svítí, ale to je asi správnĕ. Upraveno Leden 3, 201312 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Leden 3, 201312 r Jaký žlutý symbol svítí? Symbol klíče? Svítí pořád, nejen na pár vteřin po zapnutí zapalování? Když svítí furt, znamená to, že immobilizér zablokoval ŘJ. Nepřečetl správně kod z čipu klíče. Cívka je na spínačce.
Leden 3, 201312 r Autor Svítí žluté autíčko s klíčkem jenom chvíli po zapnutí zapalování , po chvíli zhasne. Vypadá to,že tím to nebude.
Leden 10, 201312 r Autor Ahoj. Tak mi to nedalo, protože jste mi nikdo neporadil a rozebral jsem řídící jednotku motoru a zjistil jsem, že je vypálená. Ze spodu ŘJ je guma a ta ztrouchnivĕla a tudy se do ní dostala voda. Koupil jsem novou a už to vrčí. Tak doufám, že tento můj poznatek nĕkomu pomůže.
Březen 7, 20205 r Ahoj mam taky istý problém na octavia1 74 kW ráno v pohode na štartujem odstavim auto a potom idem naštartovať a nič nechytí potom ho zavriem prídem o dáku chvíľu a na prvú supu naštartuje a ide nemá niekto radu co to môže byť. Už sa mi to stalo asi 5 krát a neviem aký problém je. Ďakujem za všetky info. Nevie niekto pomôcť co to môže robiť Upraveno Březen 9, 20205 r od Palino0303
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.