čert Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Dobrý den,jsem již třetí měsíc také majitelem Yetička a mám na vás dotaz.Nevíte prosím někdo,zdali jde do stropní svítilny bez podsvícení tlačítek dodatečně podsvícení dodělat ? Viděl jsem u kamaráda ve VW Passat,že tyto tlačítka svítí.Mám totiž problém ve tmě tlačítko najít a věčné šmátrání po svítilně je o nervy. Děkuji za případnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Ano, jde. V plastu je s podsvícením počítáno. Bohužel , v českých luzích je potřeba "DoDo". Mám doděláno při zrušení náklonového čidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čert Vloženo 6. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2013 A používají se na to žárovky nebo ledky ? A vy jste rušil náklonové čidlo od asistentu rozjezdu do kopce ? Mohu se zeptat z jakého důvodu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 No asi proto, že o takovou hloupost nestojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 tiez by ma to zaujimalo - vymienal si aj tlacitka alebo iba doplnil ledku/ziarovku - je tam privod aby to stale svietilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Ja som pred časom našiel na nete tento spôsob výmeny stropného svietidla, ale nemám to odskúšané: http://www.kopacek.c...-osvetleni-ki-r Má tam aj LEDky do kufra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 a co tam dát svítilu ze superba řekl bych že je dizajnově hežčí s těma čočkama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čert Vloženo 27. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Vzhledem k tomu,že symboly na tlačítkách vypínačů nejsou průsvitné a jsou jen natištěné,vyřešil jsem to LEDkama.V přívodním konektoru je jeden volný vodič a je na něm asi 8.5 V jakmile zapnete světla,ale nyní již nevím který.Jeden z těch čtyřech je kostra a tím je vše vyřešeno,jen před diody dáte asi 1 kOhm odpor (podle druhu diod).Já si navíc přidal ještě dvě vysocesvítivé ledky do místa původně žárovek na noční osvětlení a vypínač na jejich vypnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 ten vypínač mi tam nepasuje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Tak toto bych mazlíkovi neudělal. Za mě teda bez bodu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Plně s tebou souhlasím,vylepšení v některých deteilech ano, ale né za takovou cenu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čert Vloženo 29. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Miluju kibice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 čo je na tom,že sme si tu povedali svoj názor i keď negatívny?? ..nie všetkým sa musí všetko páčiť 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Čerte, to je brutální. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 (editace) ahoj,jak se demontuje stropní svítilna abych ji nějak nepoškodil,kují :-) Editováno: 3. Listopad 2016, autor: FABTONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyB19 Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Caute... vcera som si prebral novy Yeti Style+ (MR17)... v hornom svetle mam dve led diodky (ambientne svetlo) co by mali osvetlovat priestor rychlostnej paky... no nesvietia... treba ich niekde aktivovat/zapnut??? dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 FABTONY : Prosím tě máš nějaké informace jak se to stropní světlo demontuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 V 13. 6. 2017 na 16:30, Fajerak napsal: FABTONY : Prosím tě máš nějaké informace jak se to stropní světlo demontuje? Ahoj,nemám :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 to bude stejně jako u OII ne? vyloupnout Plexi a pak jsou tam dva křížové šroubky do plechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 Šroubky jsou pod tím plastem s mřížkama, ten se vyloupne snadno a tam jsou dva torx šrouby. To světlo pak ještě ve stropnici drží na plastových zobáčkách ty stačí lehce odehnout a světlo vypadne úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.