Přejít na obsah

Chorvatsko - tip na dovolenou


Dandisan

Doporučené příspěvky

Ahoj, plánujeme letos v létě dovču v Chorvatsku a jelikož jsem tam ještě nikdy nebyl, tak to tam neznám a nevím kam tedy jet. Na netu toho je plno, bohužel. Chtěli bychom teda asi někam do penzionu či hotýlku s jídlem polopenzí, destinace asi střed, určitě ne na Makarskou, kde je plno lidí a hlava na hlavě. A protože nevydržíme celou dobu jen ležet na pláži, tak aby se tam dalo taky někam podívat, udělat si nějaký ten výlet. Díky za tipy a odkazy popř. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pěkné, nic proti, ale to je přesně ten důvod proč jsem přestal jezdit do Chorvy, 15 éček já dám v plné sezóně v Bulharsku v apartmánu za tři dospělé osoby na den :kol-46: ... a za těch 30 éček co by daly ty zbývající osoby v Chorvě za ubytko, se královsky všechny tři osoby celodenně nají v restauracích v BG (tedy žádné vlastní vaření) :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ a když tě Bulhaři okradou tak si pojištěny, svinčík na pláži a ve vodě, však u nás to není lepší, jo to znám, ale já ti nic nevymlouvám. Třeba prubni Ukrajinu, tam je ještě levněji. Já nemůžu za to, že to tam za ty prachy bez problému prodají a v dubnu už mají plnou sezónu, každý ať zvolí dovolenou, kterou si může dovolit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no byl jsem tam již 6x, nikdo mě neokradl, svinčík na pláži tak to bych tak ještě připustil v roce 2007, kdy jsem tam byl poprvé (a to bylo na neměstské pláži), od té doby výrazně lepší, ve vodě jsem svinčík teda nezažil (naposledy v Chorvě v Brele, kdy ve vodě plavaly dámské vložky), ale je jasné že průzračností nemůže BG soutěžit s HR, ale je to dáno dnem, s jemným písečným podložím, nebudeš mít nikdy takovou průzračnost, jako u kamení, obzvláště, když jsou tam takové vlny. Ukrajinu raději ne, to bych mohl po návratu dělat rovnou GO podvozku :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...