Dandisan Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Ahoj, plánujeme letos v létě dovču v Chorvatsku a jelikož jsem tam ještě nikdy nebyl, tak to tam neznám a nevím kam tedy jet. Na netu toho je plno, bohužel. Chtěli bychom teda asi někam do penzionu či hotýlku s jídlem polopenzí, destinace asi střed, určitě ne na Makarskou, kde je plno lidí a hlava na hlavě. A protože nevydržíme celou dobu jen ležet na pláži, tak aby se tam dalo taky někam podívat, udělat si nějaký ten výlet. Díky za tipy a odkazy popř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 A proč zakládáš nové téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Dám ti typ, mám švagrovou která se vdala do Chorvatska, vesnička na jihu kde končí cesta, tudíž žádné projíždění aut kolem pláže. Pro ty co mají rádi klid a nechtějí se strachovat že jim někdo přejede děti. zuljana-lopin.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 pěkné, nic proti, ale to je přesně ten důvod proč jsem přestal jezdit do Chorvy, 15 éček já dám v plné sezóně v Bulharsku v apartmánu za tři dospělé osoby na den ... a za těch 30 éček co by daly ty zbývající osoby v Chorvě za ubytko, se královsky všechny tři osoby celodenně nají v restauracích v BG (tedy žádné vlastní vaření) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 JJ a když tě Bulhaři okradou tak si pojištěny, svinčík na pláži a ve vodě, však u nás to není lepší, jo to znám, ale já ti nic nevymlouvám. Třeba prubni Ukrajinu, tam je ještě levněji. Já nemůžu za to, že to tam za ty prachy bez problému prodají a v dubnu už mají plnou sezónu, každý ať zvolí dovolenou, kterou si může dovolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 no byl jsem tam již 6x, nikdo mě neokradl, svinčík na pláži tak to bych tak ještě připustil v roce 2007, kdy jsem tam byl poprvé (a to bylo na neměstské pláži), od té doby výrazně lepší, ve vodě jsem svinčík teda nezažil (naposledy v Chorvě v Brele, kdy ve vodě plavaly dámské vložky), ale je jasné že průzračností nemůže BG soutěžit s HR, ale je to dáno dnem, s jemným písečným podložím, nebudeš mít nikdy takovou průzračnost, jako u kamení, obzvláště, když jsou tam takové vlny. Ukrajinu raději ne, to bych mohl po návratu dělat rovnou GO podvozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 No co já vím tak je v Chorvatsku také písčité dno, jen pláže jsou kamenité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 díky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasenkoslav Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 (editace) n/a Editováno: 18. Říjen 2013, autor: tomasenkoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 (editace) Doporucuji Peljesac a to Orebic a jeho okoli, prip. Korcula, jezdim tam jiz leta, je to sice daleko, predaleko, ale záruka dobrého počasí a zadnych "veprinu", ale musíš si trochu priplatit. Editováno: 12. Únor 2013, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Přesně tak tam je klid nebo zkus tohle je to 40 km od Orebiče: www.zuljana-lopin.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 tomasenkoslav, pro tebe by tedy bylo ideální Bulharsko a to s destinacema někde od Careva na jih k tureckým hranicím, tam už i lišky dávají dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasenkoslav Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 (editace) n/a Editováno: 18. Říjen 2013, autor: tomasenkoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Tak Chorvátsko je nadherne. Boli sme tam už asi 12 x a v posledných rokoch stále len tam. Nádherne je okolo Trogiru a neskutočný klud je napr. na Pagu. Ale zase niekomu sa páči niečo ine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 netvrdím že Chorva není krásná, byl jsem tam sice jen 4x a naposled v 2006 (mimochodem na Pagu též-tu bych hodnotil jako nejlepší z HR), nicméně BG mě vyjde na polovic, takže není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.