johnymt Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 (editace) zdravím vás, som tu nový a chcel by som sa vás opýtať, či neviete, kde by som zohnal nálepku na bok mojej fabky, akosi sa k nej neviem "doguglovať" (viď foto) ďalej mám na výmenu/predaj Tak to patří do sekce BAZAR ďakujem za pozornosť Editováno: 7. leden 2013, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Samolepka vypydá jako ORIGINÁLÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA AUTO. Zkus jejich stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Jinak nálepku seženeš ve škodovce za cca 1000 kč. Nebo aspoň kolega ju tam koupil. Měli víc druhů (fabia, romster..) černý i reflexní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 7. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Dakujem za odpovede,ale aj tak,ak niekto take najde na slovenskych strankach,dajte vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Já jsem si stáhnul fotku,změřil dveře a v reklamce mi to kočka udělala 500kč.Viz moje vlákno. Jednalo se teda o FII ale rozdíl tam myslim nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Zdravím myslíte že bych si to mohl nalepit na zadni narazník ve spodní části ( ne v celé délce ) i na jiné místo aniž bych nepřekročil hranici zákona [ zadní nárazník - 15cm vlevo a vpravo v ohybu , na vnitřní hranu dveří (nemám to červené varovné světlo ve dveřích) , popřípda jinde)] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Myslim ze v tomdle tom by zadny problem nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 taky si myslim, že by to mělo být ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Zdarec do vnitřních dveří by to mělo bejt šumák, ale na zadní nárazník nevím nevím, kdyby to byl jen zelenej pruh tak pohoda ale zelená odrazka vzadu to bych asi nedával s tím by mohl bejt problém znáš to všude narazíš na blbce, když už tak červenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.