Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

0,5 kecá nahoru nebo dolů ?

mě o pul litra víc než real

Zdravim, mam fobii 74kW, pred cipem spotreba cca 5 litru ted o pul min. Jezdim ale jenom mezimesto, po meste k 6l (i vic:) Na dalnici se to da uhrat na tech pet kdyz jedu kolem 130. Mam to ciply o hodne...:)

Mi palubák taky ukazije asi o půl litru míň než je skutečnost. Šlo by to nějak seřidit? :help:

Mě taky o 0,5l víc než je reál

Dnes Brno - Ostrava, predpisově za 6,2 litůůůůůůů, 91 km / hod průměr

Proměřuje cca o 0,5-0,7l víc než reálně projedu.

A zpět, Ostrava - Brno, spotreba 6,1 ... najeto cca 210 km, rychlost 87 km prumer

Zdravim, mam fobii 74kW, pred cipem spotreba cca 5 litru ted o pul min. Jezdim ale jenom mezimesto, po meste k 6l (i vic:) Na dalnici se to da uhrat na tech pet kdyz jedu kolem 130. Mam to ciply o hodne...:)

co je hodně??

cca 100kw :)

Tak jsem najel na nádrž 900 km a něco malinko tam ještě je. Spotřeba je tedy 7, ale asi 80 km jsem za tím táhnul 1500 kg + plachta metr nad úrovní auta. Na těch 80 km byla spotřeba dle palubáku 13L/100km.

co to je na nádrž ??? já natankuju od 63 - 75 litrů, není nádrž jako nádrž :-)

cca 100kw :)

jéžiš...já čekal něco brutálnějšího lol taky tam mam prej 96-100kw musel bych na brzdu abych věděl víc (což nepotřebuju...jede to)

Tankuji tam 60 litrů. Kam by jsi tam dostal 75 litrů? Nádrž je na 63

No na fobii mi prijde bez HW uprav cca lehce pres 100kW uz dost ne?:) Jinak ted na nadrz 41l ujeto 880km... Celkem spokojenost. Na PDcko.

No na fobii mi prijde bez HW uprav cca lehce pres 100kW uz dost ne?:) Jinak ted na nadrz 41l ujeto 880km... Celkem spokojenost. Na PDcko.

no tak mame stejnej motor. Ty jo!!?? co by jsi chtěl?? máš tam sto kilo a jezdí ti to pod 5 litrů... dobrej čípek :palec2:

Tankuji tam 60 litrů. Kam by jsi tam dostal 75 litrů? Nádrž je na 63

jednoduše, po levé straně na hrdle nádrže je odvzdušňovací čundlík... přes 70l jako nic lol

Nestezuju si:) Ale taky to moc nehonim, protoze mam strach o spojku a dalsi soucasti...

.

Upraveno od J.Š.

Ostrava - Brno ( dálnice 140, venku 100 ), prumer 81 km / hod, 2 : 17 čas, trasa 185 km, spotreba 6.0 l

jednoduše, po levé straně na hrdle nádrže je odvzdušňovací čundlík... přes 70l jako nic lol

TDI má ale nádrž jen na 53l

4x4 má větší nádrž

TDI má ale nádrž jen na 53l

4x4 má 63 litrů, kam jsem dostal jednou 74 litrů :palec2:

Nove hate - free port smer brno prumerna na stovku 4.2l , pritelkyne jela az do modric od modric jsem jel ja , ona mela spotrbu 4l. ujelo se 85km prumerna rychlost 59.dalnice 100jela a okrresky koelm te padesatky. TDI 66kw.mam tu foto i z maxidotu az se k tomu dostanu tak to sem supnu

Upraveno od burek

BUREK no jo...tak to jsi jel jak s hnojem lol

ja ne pritelkyne.rikam dalnice kilo okresky crcacka no...ja jsel smerem tam za 5.9 dalnice 170 a okresky jak se dalo 120 jsou tam pekny silnice.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.