baurak Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 NEVĚŘÍM......... na takhle kratkym useku se to zvladnout da ale je pravda, ze ta jidza neni nijak dynamicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Staci aby to jedni smerem bylo vic z kopce nez druhym a je to Přesně tak, já na chalupu za 6,5, z chalupy pod 5,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 NEVĚŘÍM......... to bys ale měl, protože to při lehkém překračování povolených rychlostí jde a jde to i za míň. A nedá to žádnou námahu. Ono ostatně 66ka nikterak neláká k nějaké dravější jízdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 (editace) na takhle kratkym useku se to zvladnout da ale je pravda, ze ta jidza neni nijak dynamicka Mel jsem OI 66kW ciplou a je to mozny.muj rekord byl 3.2l pri dojezdu,opet trasa,kterou jezdim kazdy den,dobre podminky,nizky provoz na silnici a mnoho dalsich dulezitych aspektu.Jinak bezna spotreba pri opravdu normalni jizde byvala cca 4,5l , takze tomu osobne verim Editováno: 4. Červen 2008, autor: Sleep77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Já jezdím každy den autem do práce 60km a dávám to za průměr 4,7 mám 1,9 Tdi 66 kw 99rv.(jízda piánko)žadná plyn brzda jak to někdo umí! To si to potom papne a samozřejmě se to odrazí na více věcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 no ja mam dlouhodobou 5l, mereno cca od listopadu, ale snazim se jezdit za co nejmin a pritom nejsem brzda provozu, teda pokud jedu 100 a jsem brzda provozu tak ano... spotreba decin -> ceska kamenice = 5.2 (kdyz to kulim 100 porad, i do kopcu), 4.8, kdyz opravdu drzim nohu na 90ti ceska kamenice decin -> 4.6 (kdyz to kulim 100 porad, i do kopcu), 4.2, kdyz opravdu drzim nohu na 90ti a pokud jedu v kolone, tak mam spotreby jeste mensi, je to jen o rychlostech a rozjizdeni v lete jsem na tom o 0.5l hur, pac se potim jak prase, tak si dopreju mrazivy dech v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 no ja mam dlouhodobou 5l, mereno cca od listopadu, ale snazim se jezdit za co nejmin a pritom nejsem brzda provozu, teda pokud jedu 100 a jsem brzda provozu tak ano...spotreba decin -> ceska kamenice = 5.2 (kdyz to kulim 100 porad, i do kopcu), 4.8, kdyz opravdu drzim nohu na 90ti ceska kamenice decin -> 4.6 (kdyz to kulim 100 porad, i do kopcu), 4.2, kdyz opravdu drzim nohu na 90ti a pokud jedu v kolone, tak mam spotreby jeste mensi, je to jen o rychlostech a rozjizdeni v lete jsem na tom o 0.5l hur, pac se potim jak prase, tak si dopreju mrazivy dech v aute jj, mrazivý dech "papá" o víkendu jsem jel cca 400 km, tam bez a zpět s klimou - prům.rychlost 71 km, spotřeba tam 4,7 zpět 5,3 ale nepotil jsem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrucio Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 mám O1 TDi 66kw , průměr 5,4l , 30% město, 40% dálky s přívěsem, 30% dálky solo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 jsou tu lidi, kteri jezdi svizne i pod 4l/100km... když jedu normálně i se zapnutou klimou tak se dá zajet i za 3.9l prumerne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 když jedu normálně i se zapnutou klimou tak se dá zajet i za 3.9l prumerne no jasne a to ides asi len z kopca alebo ako vsakze... meral si si spotrebu podla tankovani a odjazdenych km??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plech Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Čau lidi,to jsou spotřeby, jako eko závodech. běžně jezdím kolem 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Já nevím proč vůbec Škoda Auto vyrábí např. Fabii Green Line (1,4 TDI PD 59 kW 4,6l/100km), když si přece můžeme dopřát naprosto obyčejnou (tuctovou) Octavii TDI se kterou tu spousta pisatelů jezdí za 4l/100km... ... opět pěkné čtení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Já nevím proč vůbec Škoda Auto vyrábí např. Fabii Green Line (1,4 TDI PD 59 kW 4,6l/100km), když si přece můžeme dopřát naprosto obyčejnou (tuctovou) Octavii TDI se kterou tu spousta pisatelů jezdí za 4l/100km...... opět pěkné čtení. Je to jen marketing, vylepseny odpor, naraznik, kola a trochu upraveny SW na spotrebu to dokaze treba DieselPower za 1/2 ceny a jeste pojede lepe, sehnat pak kola a mrizky narazniku uz neni problem.... Jinak ja jezdim za 5L - 10L ...prumerne se vetsinou do 7L v vejdu... da se i ekonmicky za 5L ... na nakych cca 210HP a 450Nn nebo mozna i vic to neni spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Je to jen marketing, vylepseny odpor, naraznik, kola a trochu upraveny SW na spotrebu to dokaze treba DieselPower za 1/2 ceny a jeste pojede lepe, sehnat pak kola a mrizky narazniku uz neni problem....Jinak ja jezdim za 5L - 10L ...prumerne se vetsinou do 7L v vejdu... da se i ekonmicky za 5L ... na nakych cca 210HP a 450Nn nebo mozna i vic to neni spatny jo furt tech tvych 210 HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Je to jen marketing, vylepseny odpor, naraznik, kola a trochu upraveny SW na spotrebu to dokaze treba DieselPower za 1/2 ceny a jeste pojede lepe, sehnat pak kola a mrizky narazniku uz neni problem....Jinak ja jezdim za 5L - 10L ...prumerne se vetsinou do 7L v vejdu... da se i ekonmicky za 5L ... na nakych cca 210HP a 450Nn nebo mozna i vic to neni spatny Já to chápu docela dobře, "naparádí" to auto, že vypadá trochu jinak a cena +50000,- Nic jiného než marketing. Jinak tvoje auto tu všichni znají velmi dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 když jedu normálně i se zapnutou klimou tak se dá zajet i za 3.9l prumerne Tak to je pěknej nesmysl.Možná ti to na pc auta občas ukáže tu čislovku ale mluvit o průměrné spotřebě se nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 ja si myslim to iste... vacsiu hlupost ako toto som este necital Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 když jedu normálně i se zapnutou klimou tak se dá zajet i za 3.9l prumerne a to máš 4x4 že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Někde jsem tu viděl u nějakého uživatele,že má u svého profilu i aktuální spotřebu.V jakém programu nebo jak to funguje abych si to tam mohl taky nastavit.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Někde jsem tu viděl u nějakého uživatele,že má u svého profilu i aktuální spotřebu.V jakém programu nebo jak to funguje abych si to tam mohl taky nastavit.Dík Hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 S autem jezdím většinou sám ale když vezu rodinu do termálů na Slovensko nebo na nějakou delší dovolenou tak jedu předpisově a tak nějak na pohodu a opět musim zkonstatovat,že jedu s průměrnou spotřebou 4,8-5,2.A to si myslím stejně že ten PC palubní kecá a skutečnost je o litr vyšší.Když jezdim sám a nešetřim to tak to je o 1,5-2,0 litrů vyšší tzn.6,4-7l/100km.Jezdit za 3,9 litrů jako průměrná spotřeba je fakt nereálná skutečnost.Mám OII 1,9 TDi(dobře zajetou od managerů z MB co s těma auty jezdí jako prasata) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 S autem jezdím většinou sám ale když vezu rodinu do termálů na Slovensko nebo na nějakou delší dovolenou tak jedu předpisově a tak nějak na pohodu a opět musim zkonstatovat,že jedu s průměrnou spotřebou 4,8-5,2.A to si myslím stejně že ten PC palubní kecá a skutečnost je o litr vyšší.Když jezdim sám a nešetřim to tak to je o 1,5-2,0 litrů vyšší tzn.6,4-7l/100km.Jezdit za 3,9 litrů jako průměrná spotřeba je fakt nereálná skutečnost.Mám OII 1,9 TDi(dobře zajetou od managerů z MB co s těma auty jezdí jako prasata) no jasně, ale máš rozežranou OII, to vůbec spotřebou s OI nesrovnávej. Mi osobně se s OII nepovedlo dostat pod 5 jestli si dobže pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Taky prihodim neco do kramu. Moje 1.9TDI 81kW mi ted papa v prumeru 4.3l na 100km, jezdim s touhle spotrebou asi uz 20dnu v Brne asi 60% a 40% mimo Brno. Je pravda ze ted to drzim hodne nizko a na celou nadrz budu jezdit cca 16-20dnu, jinak jezdivam asi za 4.6-4.7 s dynamictejsi jizdou. Kola mam 16" L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Motor 81kW, najeto dle tacho co je vidět, jel jsem sám, trasa Písek - Praha (od Zalužan do Chřaštiček jsem popojížděl v koloně) Po dálnici do kila. Spotřeba 3,6 - pokračoval jsem pře jižní spojku až do Železného Brodu - celková spotřeba na kopečku byla 3,8 to jsem už ale zrychlil - kolem 100-120. Při zpáteční cestě jsem měl dle pal. PC spotřebu 4,4 ovšem to jsem jel z Brodu po dálnici až ke zúžení do Prahy kolem 200 (chtěl jsem zkusit co to dá) dál už kasika kolem kila. Dlouhodobá spotřeba podle tankování, která obsahuje většinou krátké jízdy (5km) a sem tam kolem 20km vychází 4,8 l/100km. Ovšem není problém jet dle pal. PC za 12l - zkoušel jsem rychlostku z Písku, neustále jsem se lepil na auta, předjížděl myškama a ručička tachometru kmitala mezi 190 a 90. Disky za jízdu celé černé od prachu z brzd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Holt TDI je TDI da se rict, ze pri dnesnich cenach nafty, kdy se spousta lidi bude pecliveji rozhodovat ci opravdu vzit DIESEL ( byt s benzinem je spotreba cca o 2l vetsi ale ta zabava ... ) ovsem jezdit kolem 4l-5l oproti cca 8l (rozdil 3 az 4l je jeste znat) se stale vyplati stara dobra 1.9tka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.