Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim, mam fobii 74kW, pred cipem spotreba cca 5 litru ted o pul min. Jezdim ale jenom mezimesto, po meste k 6l (i vic:) Na dalnici se to da uhrat na tech pet kdyz jedu kolem 130. Mam to ciply o hodne...:)

Vloženo
Zdravim, mam fobii 74kW, pred cipem spotreba cca 5 litru ted o pul min. Jezdim ale jenom mezimesto, po meste k 6l (i vic:) Na dalnici se to da uhrat na tech pet kdyz jedu kolem 130. Mam to ciply o hodne...:)

co je hodně??

Vloženo

Tak jsem najel na nádrž 900 km a něco malinko tam ještě je. Spotřeba je tedy 7, ale asi 80 km jsem za tím táhnul 1500 kg + plachta metr nad úrovní auta. Na těch 80 km byla spotřeba dle palubáku 13L/100km.

Vloženo
No na fobii mi prijde bez HW uprav cca lehce pres 100kW uz dost ne?:) Jinak ted na nadrz 41l ujeto 880km... Celkem spokojenost. Na PDcko.

no tak mame stejnej motor. Ty jo!!?? co by jsi chtěl?? máš tam sto kilo a jezdí ti to pod 5 litrů... dobrej čípek :palec2:

Vloženo (editace)

Nove hate - free port smer brno prumerna na stovku 4.2l , pritelkyne jela az do modric od modric jsem jel ja , ona mela spotrbu 4l. ujelo se 85km prumerna rychlost 59.dalnice 100jela a okrresky koelm te padesatky. TDI 66kw.mam tu foto i z maxidotu az se k tomu dostanu tak to sem supnu

Editováno: , autor: burek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...