neattom Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Nazdárek, jaký šroubovák (průměr/označení) koupit na rozšroubování osvětlení SPZ. Je tam hvězdička, ale co je to za průměr nebo jak se to značí?? Máte s tím někdo zkušenosti?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 torx 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 11. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Jj díky, přikoupím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 za málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Original srobik je tam na krizovy srobovak a nie na torx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Já mám origo a je tam hvězdička - torx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Original srobik je tam na krizovy srobovak a nie na torx. blbosť ...zrovna včera som tam menil žiarovku a je tam torx..auto bolo ako nové,takže pochybujem,že by si majiteľ menil šróbky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Je tam torx 15, já bych doporučoval to vyměnit vyšroubováním, protože aspoň vyčistíš ten průhlednej plast, kterej je zašlej. JInak mezi plastem a kastlí to vymezuje molitanový těsnění, kde se drží vlhkost, takže není na škodu odrbat rez kolem otvorů pro světlo na dveřích a přetřít trochu barvou. Jen ať se podívá, co tam najde. picture: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Doplním-s citem dotahovat,rádo to praská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.