smolenmiroslav Vloženo 12. leden 2013 Vloženo 12. leden 2013 Prajem pekny den... asi 4 mesiace mam problem .... no ono to velky problem nieje ale manesia vada :-) priklad.. idem cca 80 km v hodine a z ničoho nič mi motor prestane ist uplne ako keby ste vypli klučik a za 2,,3 sekundy znova naskoči a ide dalej akokeby sa nič nerobilo... rozobral som pal..čerpadlo..je ok.. vymenil som pal..filter..ale robi to stale..vie mi niekto poradiť?? Citovat
Wranic Vloženo 12. leden 2013 Vloženo 12. leden 2013 (editace) hodit to nekomu na VAG nechat zmerit tlaky a promerit civky a jakej to je motor Editováno: 12. leden 2013, autor: Wranic Citovat
smolenmiroslav Vloženo 14. leden 2013 Autor Vloženo 14. leden 2013 Je to motor 1,2 Htp 47 kw ..tlaky budu ok ..., auto jede jak hodinky ... hodim to na vag a uvidim dam vediet Citovat
jabdusko Vloženo 17. leden 2013 Vloženo 17. leden 2013 Mne to robilo tiez ale uz davnejsie pomohlo vycistenie vstrekov od vtedy nic Citovat
libero Vloženo 17. leden 2013 Vloženo 17. leden 2013 tlaky budu ok ..., auto jede jak hodinky ... to nikdy nevieš,treba ich len zmerať Citovat
gourney Vloženo 7. leden 2014 Vloženo 7. leden 2014 Keby to boli zle tlaky tak by to malo aj trochu nizsi vykon a horsie starty, nie? - ale uznavam ze ked sa to zhorsuje postupne tak si to clovek ani nevsimne... Moze to byt aj zapalovanim (klasika cievky) ? Citovat
Royce Vloženo 7. leden 2014 Vloženo 7. leden 2014 setkal jsem se s tím a bylo přidřené palivové čerpadlo.. je opravdu OK? nejsou tam nikde špony? že by to semtam zadrhlo? Citovat
libero Vloženo 7. leden 2014 Vloženo 7. leden 2014 chlapci,ale to je už rok staré vlákno...treba sa pozrieť občas aj na dátum na čo odpovedáte Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.