Crewe Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, jak vyplívajíc z názvu, jestli je tu někdo, kdo má zkušenosti s barvením vnitřku světel u OII s FL. (2010) - Docela se mi to zalíbilo, ale bohužel žádnej návod jsem nenašel, takže bych byl rád za cokoliv. A nebude to náhodou snižovat svítivost? - Jelikož černá docela pohlcuje světlo. Díky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 kde to je vybarvené, tak v těch místech bliká blinkr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 snižovat svítivost? Podle mě tedy ne, když máš čočky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 20. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Chtěl jsem se ještě zeptat. Jak je to s těmahle lampama? Jsou přilepený na silikonu, nebo je tam nějaká guma jako těsnění. - V příštím měsíci se do tohohle pustím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) a máš ně to někde návod? Editováno: 21. leden 2013, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 20. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) No nemám, ale snad je tu někdo, kdo přeci ví, jestli jsou přední světla přidělaný " na tvrdo" (na silikonu), nebo jsou jenom utěsnění těsněním - Aby tam netekla voda.. Editováno: 21. leden 2013, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) Vono se to nezda ale ona ta bila cast funguje jako blinkr , kouknete se na rozzlobene muze , bohuzel nemam jak dat link jsem na mobilu jinak navod jsem videl na jednom ruskym foru Edit : tak se to podarilo i pres mobil http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=29874-ruska_svetla_na_skodu_octavii_2_fl.htm Editováno: 20. leden 2013, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 20. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) - Ten návod jsem právě nenašel.. - A jako blinkr funguje to úplně nahoře. - A tam to vybarvený není. Snad se nemýlím :-) - Na rozzlobených mužích můžu najít jaké video? Editováno: 21. leden 2013, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho príspevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Uz jsem Ti postnul odkaz ... na navod se kouknu zitra v praci teda navod jak navod , je to jeho soukroma fotodokumentace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 20. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2013 - Díky za to video. Akorát jsem ho teď našel tady v galerii u fotky :-) - Fotodokumentaci jsem víceméně našel taky, ale spíš by mi šlo i trošku popisků apod. Aspoň použitá barva.. - trošku popsaný rozebrání, na co si dát bacha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Pozor ono to neni barva , mam dojem ze je to odlitek , popripade nejaky vylisek osazeny ledkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) No když na to tak koukám tak to bude pěkná piplačka, ale výsledek bude asi doooost dobrý. Ale bál bych se že už nikdy nedáš zpět tak jak to bylo originál,aby se tam pak nedostavala voda atd ještě že nemám facelift, už bych to asi taky rozebral Taky máš bílou octu jako na obrázku? má totiž i ten nápis octavia v barvě vozu Editováno: 20. leden 2013, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 21. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Ahoj. Prave ze mam bilou, proto se o to tolik zajimam. - resim hlavne abych to spravne sepasoval, jak pises aby tam netekla voda. Proto bych potreboval od zkuseneho radu, zdali je to na silikon (nebo jinak na tvrdo pridelany) , nebo je to jenom na gumu, ci jine tesneni. P.s. pisu z mobilu za chyby se predem omlouvam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leosak86 Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) Upozorňuji Vás kolegové co chcete udělat světla že se Vám pak nebudou líbít mlhovky (budou být moc do očí ) a budete je dělat taky . Když jsem dělal mlhovky na své oktě před face tak ty jsou jen na nějakém silikonovém tmelu nebo jak to nazvat . Práce to byla dost pracná 2 větší šroubováky (aby se neničil plast ) a ideálně skalpel na řezání toho tmelu . Prvně jsem ořízl celé světlo 2x dokola a pak jsem jel kousek po kousku a dával tam ty šroubováky a zároveň řezal co nejvíce do hloubky , je to dost zdlouhavé ale jde to .Na zadělání pořádně vyčistit od starého tmelu a odmastit , pak když jsem to měl udělané jsem to lepil sklenářskym tmelem z Baumaxu (asi 90kč) voda tam neteče a drží to už rok a půl a zatím v pohodě .Snad Vám moje zkušenost nějak pomůže Editováno: 21. leden 2013, autor: Leosak86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik8888 Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Tie svetlá budú zlepené tak ako všetky ostatné na iných autách.Najjednoduchšie je vymontovať svetlá a dať ich nachvíľu do pece aby zmeklo lepidlo.Potom to pôjde jednoducho rozlepiť.A späť ich zlepíš tak isto.Zahreješ a stlačíš dokopy.Prípadne môžeš použiť nejaké lepidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 ten odkaz na rozzlobené muže... už to někdo viděl kde se to dá koupit? Fakt by mě zajímalo, jak to udělali, je to bomba, to denní a směrovky... nikde jsem to ještě neviděl! A jinak čím se pak černí ta skla? Budu měnit plastové obaly na xenech (mám předface) a hned bych při tom začernil světla, nebo dá se to někomu nechat udělat v Plzni? - Nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 Než se s tím patlat, to si je raději kupte: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/svetla-mlhovky-tuning/predni-svetla/skoda-octavia-08-predni-svetla-h7-sonar-cerne-sada-id:8869.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 Denisi, jenže já mám před FL xenon, ten v černej nedělaj, jenom čínu s LEDkama a tu nechci. Mě stačí vyměnit balast a nastříkat to pozadí (ale nevím čím a jak aby se to nesloupalo), přeházim si elektriku a mám hotovo... Jo kluci nevíte jak mají svítit origo xenony? Dal jsem je včera na auto, výbojky mám nové a svítí bílo-žlutě je to tak správně? vídám OII kterým to svítí namodrale, tak jestli nemám třeba vypálené čočky nebo tak něco... A jaké máte parkovačky? Dal jsem LED a je to oproti xenonům úplně bílé a moc to k tomu nejde obyž původní žárovky jsou zase moc žluté...co tam dát aby to ladilo s tím xenonem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 na OC klubu je návod od Libora F :-) není to nic těžkého. ano vím jak svítí, sou na scoutu... nevím co to je bíle žluté... já sem tam dal blue vision od philpsu a taky to uplně neladí, rozhodně lepší než žluty světlo. cos udělal abys tam dal xenony, jenom překodoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 Ano,ted je to prasacky jen nakodovane,ale na podzim to bude uz jak to ma byt. Mam stesti,ze sviti cca ve vysce jak maji,kdyby byly moc nahore nebo dole,tak bych je tam nemohl nechat. Vecer sem dam foto jak to sviti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 snižovat svítivost? Podle mě tedy ne, když máš čočky. No ze cerna barva nejlepe pohlcuje svetlo se uci uz na zakladni skole a je uplne jedno z ceho to svetlo vychazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 To je sice pravda, ale světlo z čočky ať už obyč nebo xenon podle mě vychází jinak než z halogenu, třeba nová OIII má taky možnost z výroby mít tmavá světla, Hyundai je má už dlouho v nabídce, tak proč by to nefungovalo i takto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Bo kontrukter ve fabrice na svetla tomu rozptylu svetla rozumi trosku lepe nez Lojza Vokurka s kyblem cerne barvy? Dost pochybuju, ze kdyz navrhuji svetla s cernym vnitrkem tak to delaji tak, ze vemou to puvodni svetlo a to co bylo leskle proste zmeni na cerne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Tak to je na jinou diskusi a hlavně s odborníkem. Já to beru tak, že je to černé a musí to pohlcovat stejně jako jiné černé světlo... Osobně si myslím, že když vyzařuje čočka kužel, tak to pohlcení světla bude mnohem menší, než když začerníš klasickou parabolu halogenových světel. Ale to je jen můj názor. Ještě jsem se ani nerozhodl, jestli to má cenu dělat, možná jen vyměním obal a na barvu se vykašlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Jo na tom se urcite shodnem, ze to ma mensi vliv, ale vliv to urcite ma. Nelze srovnavat svetlo vyrabene v tovarne s tim, ze bude cerne, s doma dobastlenym svetlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.